Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κτυποκάρδια (βίντεο+φώτος)

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που έπρεπε. Με βροχή στον πλαστικό χλοοτάπητα η ομάδα το δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε καλύτερη και οι αλλαγές του Δώνη στο αρχικό σχήμα ίσως τελικά να έκαναν και τη διαφορά. Δεν είμασταν σε καλή ημέρα όμως είχαμε την αισιοδοξία οτι θα πηγαίναμε καλά στο τέλος της ημέρας. Δεκτήκαμε ένα γκόλ απο τα δεξιά χωρίς λόγο, σε άσχημο χρονικό διάστημα όμως είχαμε χρόνο να αντεπεξέλθουμε. Δεκτήκαμε και το 2ο γκόλ λίγο πρίν το ημιχρονο, απο ένα ανύπαρκτο πέναλτυ!

Ο Ντε Βινσέντι και ο Σιέριταν ήταν οι σκόρερ της ομάδας μας. Μέσα σε 5 λεπτά φέραμε το σκόρ στο 2-2 έτσι η ομάδα μετά και απο τις αλλαγές του προπονητή έμπνεε αισιοδοξία. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και 3ο γκόλ όμως οφείλουμε και ΘΑ πάρουμε την πρόκριση στο σπίτι μας την ερχόμενη Τετάρτη.

Δηλώσεις Δώνη:

«Ήταν μια δύσκολη δοκιμασία, μια δύσκολη αναμέτρηση όπως την περίμενα. Επηρεαστήκαμε στο αμυντικό κομμάτι και αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα. Αντί να κρατήσουμε την μπάλα και να την μεταφέρουμε στα άκρα, την χάναμε εύκολα, την πουλούσαμε. Είχαμε την κατοχή, ήταν σημαντικό που εκμεταλλευτήκαμε στην επανάληψη το αριθμητικό πλεονέκτημα. Κερδίσαμε τον έλεγχο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, γυρίσαμε το παιχνίδι και μετά το 2-2 έχουμε το προβάδισμα. Χρειάζεται μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο, ήταν πολύ οργανωμένοι. Είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός».

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

02devi

proxy

Like
Share
Tweet