Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η 4η μεταγραφή μας θα…

question_markΕίμαστε στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και η ομάδα μας έχει ήδη κάνει τρεις μεταγραφές. Δεξί μπακ, δεξί χαφ και κεντρικός αμυντικός. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή και η τεχνική μας ηγεσία είναι σε δίλλημα σε ποιά θέση πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστή. Οι θέσεις που προβληματίζουν είναι στην θέση του χαφ και στην θέση του επιθετικού. Εάν αναλύσουμε το ρόστερ μας αυτή την στιγμή και δούμε τους ποδοσφαιριστές έχουμε, νομίζουμε ότι η ζυγαριά γέρνει προς την θέση του επιθετικού που μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Το ρόστερ της ομάδας μας ήταν ελλειπές

Από την αρχή της χρονιάς στην θέση του γκολτζή γι’ αυτό και την τελευταία στιγμή, μετά που χάσαμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, φέραμε και τον Καβενάγκι. Εάν είχαμε τον γκολτζή από την αρχή τότε δεν χάναμε την είσοδο μας στους ομίλους. Φέραμε το Καβενάγκι και δώσαμε δανικό τον Λεαλ, έτσι μείναμε ένα επιθετικό που ξέρει και βάζει γκολ και με ένα επιθετικό που δεν ξέρει τι είναι το γκολ. Φυσικά έχουμε και τον Πιέρο άλλα δεν μπορούμε να βασιστούμε επάνω του, γιατί ούτε και αυτός έβαλε αρκετά γκολ με την φανέλα της ομάδας μας, για να έχει την πείρα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Έχουμε φυσικά και κάποιους μεσοεπιθετικούς π.χ. ο Ντε Βινσέντι που έχει το γκολ στο αίμα του αλλά είναι φορτωμένος με κίτρινες κάρτες, που σημαίνει ότι θα απουσιάζει από κάποια κρίσιμα παιχνίδια και ειδικά στα play offs. Υπάρχει και ο Εφραίμ που ξέρει να σκοράρει, αλλά είναι και αυτός ευάλωτος στους τραυματισμούς.  Υπάρχει επίσης ο Βάντερ που ακόμα προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό, που εάν τον βρει ξέρει και αυτός την τέχνη του γκολ. Άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει είναι ο Αλωνεύτης, αλλά στην φετινή σεζόν ακόμη δεν αγωνίστηκε λόγο τραυματισμών.

Για την θέση του χαφ, που γίνεται σκέψη για απόκτηση ποδοσφαιριστή πιστεύουμε ότι μπορούμε με το υφιστάμενο ρόστερ να καλύψουμε αυτή την θέση. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν. Στην θέση αυτή είναι ο Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Παπαφώτης και μπορούν επίσης να αγωνιστούν στην θέση αυτή ο Αμορίν και ο Αστίθ εάν χρειαστεί, μέχρι να επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Αρτυματάς.

Εμείς πιστεύουμε ότι η 4η μεταγραφή μας θα πρέπει να είναι για ποδοσφαιριστή που μπορεί να σκοράρει για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Σε λίγες αγωνιστικές θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια των Play off και εκεί πρέπει να έχουμε τον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα για να πάρουμε την νίκη. Εάν δεν σκοράρουμε δεν κερδίσουμε και οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν για να βάλουμε γκολ δεν θα είναι πολλές. Αυτές που θα βρούμε πρέπει να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Θέλουμε το εύκολο γκολ και δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο πάνω στο Καβενάγκι γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα. Το είχαμε αυτό το πρόβλημα σε κάποια ντέρμπι που απουσίαζε. Βρήκαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ και χάσαμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς.

Εμείς προτρέπουμε την τεχνική μας ηγεσία να κάνει την 4η μεταγραφή και να είναι στην θέση του επιθετικού. Αυτή είναι η δική μας θέση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα είμαστε πάντα στο γήπεδο όπου και εάν αγωνίζεται η ομάδα μας και θα είμαστε στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών μας που φοράνε την ένδοξη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet