Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αξία του νικημένου, δίνει τη δόξα στον νικητή!

xoxo_houseΤο ΑΠΟΕΛ μας ψες το βράδυ, δεν κέρδισε την οποιαδήποτε ομαδούλα της σειράς  ( π.χ την Χόχα ). Κέρδισε τον Ολυμπιακό Πειραιώς και μάλιστα για δεύτερη φορά! Κέρδισε την μόνιμη πρωταθλήτρια της Μητέρας Πατρίδας με πολλές και συνεχιζόμενες ευρωπαικές παρουσίες. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ψες, ήταν συγκλονιστικοί! Ένα ΑΠΟΕΛ μαχητικό με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα!

Ένα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΠΟΕΛ που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από τους 3 βαθμούς της νίκης και την πρωτιά στον όμιλο! Χθες το βράδυ όλη η Ελλάδα υποκλίθηκε στο μεγαλείο σου ΘΡΥΛΕ μου! Στις διάφορες καφετέριες και μπαράκια του Πειραιά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αναγνώρισαν την ανωτερότητα σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πιστεύω να υπάρχει ΛΟΓΙΚΑ σκεπτόμενος άνθρωπος που να μην αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ ψες. Μόνο μερικοί αμπάλατοι και αμπάλατοι υπάρχουν παντού …

Το ΑΠΟΕΛ μας, ο ΘΡΥΛΟΣ της Κύπρου, ολοκλήρωσε ΠΡΩΤΟΣ τον όμιλο του με 12 βαθμούς και περιμένει την Δευτέρα για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο και πιθανόν  … μελλοντικό του “πελάτη“! Δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε άπληστοι. Είμαστε οπαδοί της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ομάδας του τόπου και βάζουμε στόχους. Ο στόχος της πρόκρισης στους 32  έχει επιτευχθεί, πάμε για πρόκριση στους 16 τώρα! ΟΠΟΙΟΣ και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να το παλέψουμε και θα το παλέψουμε!

Μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο Γ.Σ.Π. Αυτό, ίσως να μας δώσει κάποιο πλεονέκτημα. Το ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει μέρα με την μέρα, γιγαντώνεται, βάζει ΣΤΟΧΟΥΣ (που για άλλους είναι άπιαστα όνειρα) και τους ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ! Νιώθουμε περήφανοι για ακόμη μία φορά! Περιμένουμε με αγωνία την Δευτέρα … Θέλουμε μια “καλή” κλήρωση για να περάσουμε στους 16!

Όποιος και να είναι ο προορισμός, η πόλη που θα μας φιλοξενήσει θα πάρει χρώμα πορτοκάλι και γαλαζοκίτρινο. Οι ΑΠΟΕΛίστες ετοιμάζονται για ακόμα ένα ταξίδι στην ΕΥΡΩΠΗ … Την ίδια ώρα,  κάποιοι δυσκολεύονταν να κοιμηθούν χτες το βράδυ. Στριφογύριζαν και έβλεπαν εφιάλτες … Τους καταλαβαίνω  … πώς μπορείς κοιμηθείς μέσα σε ένα τόσο μικρό έπιπλο … παρόλο που θα έπρεπε να το έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα… Το ΕΡΜΑΡΙ είναι πλέον το σπίτι τους!

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ!

Αιτωλός

Like
Share
Tweet