Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αντεπίθεση ξεκινά σήμερα από το Παλαιομέτοχο

APOEL PALIOMETOXO logoΜετά το τελευταίο μας ανεπιτυχές αποτέλεσμα, που έφερε μεγάλη απογοήτευση στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ της Περιφέρειας Παλαιομετόχου θα προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, να κάνουν το 4Χ3 και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας, πιστεύουμε στο 4Χ3, και σήμερα στα εγκαίνια του Fan Club μας θα προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να τους ανεβάσουμε τη ψυχολογία! Ελάτε όσοι πιστεύετε στην ομάδα για να μας βοηθήσετε σ’αυτή την προσπάθεια. Απόψε στις 20:00 στο Fan Club μας στο Παλαιομέτοχο, Λεωφ. Μακαριου Γ’56…

Ο πρόεδρος κ.Πρόδρομος Πετρίδης, μέλη του συμβουλίου και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Οι παίκτες της ομάδας μας, θα υπογράφουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί μας. Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και ο αρχηγός της ομάδας μας Μαρίνος Σατσιάς, όπου θα τιμηθεί από το Συμβούλιο μας για την πολύχρονη και πλούσια προσφορά του στο ΑΠΟΕΛ.

Θα μας τιμήσει με τη παρουσία του και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ κ.Χριστόφορος Ποταμίτης. Στη παρέα μας θα έχουμε και τον κ.Πλατή προπονητή της ομάδας φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ όπως επίσης και ποδοσφαιριστές απο την ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να τους ξαναδώσουμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Επίσης, θα έρθει και η κινητή ομάδα του Orange Shop όπου θα μας δώσει την ευκαιρία να αγοράσουμε προϊόντα του ΑΠΟΕΛ και να υπογραφούν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύουμε στο ΑΠΟΕΛ μας!

Like
Share
Tweet