Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αθερίνα που θα γίνει πιράνχα!!!

atherinaΣήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται στην Λεμεσό εναντίον του Άρη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολα γιατί η ομάδα μας, είναι προκλήση για το κάθε προπονητή, για τον κάθε ποδοσφαιριστή και για τον κάθε πρόεδρο ομάδας. Τυχών βαθμολογικής τους επιτυχία, τότε η δημοσιότητά και οι επαίνοι που παίρνουν, τους ανεβάζουν το ηθικό και τους “ψηλώνουν” και 1-2 πόντους.

Σ ‘αυτή την περίπτωση, ο πρόεδρος του Άρη παρομοίασε την ομάδα του, και τους ποδοσφαιριστές του πιράνχας, έτοιμα να κατασπαράξουν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Σε όλο το πρωτάθλημα η ομάδα του Άρη είναι αθερίνα και ξαφνικά μεταμορφώνεται σε πιράνχας. Εάν είναι δυνατόν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει ο ΑΠΟΕΛ που τους ‘ανάβει’ τόσο πολύ και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα ‘σάλια’ τους όταν θα αντιμετωπίσουν τον ΘΡΥΛΟ. Αυτές οι ομάδες είναι αξίες να κάνουν το παιχνίδι του αιώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και στα υπόλοιπα τους παιχνίδια που πρέπει να έχουν βαθμολογικό όφελος, για να μείνουν στην κατηγορία να μην κλωτσήσουν.

Εμείς ένα έχουμε να τους πούμε. Ότι ψαρί και εάν είστε εμείς σαν ψαρομεζέ σας βλέπουμε όλους και εάν πεινάμε πραγματικά τότε θα σας καταβροχθίσουμε. Εμάς δεν μας καίγεται καρφί τι ζώο ή τι ψαρικό ή τι πτηνό είσαστε όταν μπροστά σας βρεθεί ο ORIGINAL ΘΡΥΛΟΣ θα σας μασίσουμε. Εμείς δεν είμαστε μέρος του ζωολογικου κήπος αλλα είμαστε συλλέκτες τίτλων και ο πιο άξιος πρεσβευτής του νησιού μας στην Ευρώπη.

Άντε και καλή μας όρεξη

Hitman

Like
Share
Tweet