Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι δηλώσεις που εξόργισαν

Στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας, εν απουσία του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας, ανάλαβε την ευθύνη των ΜΜΕ ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, κ. Χάρης Φωτίου και έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις.

«… Δεν εξαγγέλλω πρόθεση υποψηφιότητας του Πρόδρομου Πετρίδη. Περαιτέρω διεργασίες θα εξαγγείλει το ΔΣ. Να υπάρξει υπομονή, αφουγκραζόμαστε την δυσαρέσκεια του κόσμου για το αγωνιστικό προφίλ. Οι λίγοι ακούγονται περισσότερους από τους πολλούς… Θα γίνει μια συνέντευξη τύπου το επόμενο χρονικό διάστημα όπου ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τα πραγματικά νούμερα. Το χρέος είναι διαχειρίσιμο».

Μέσα σε αυτές τις δηλώσεις, υπήρχαν κάποιες ατάκες, που εξόργισαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ακόμη περισσότερο από ότι είναι.

Η μια δήλωση ήταν ότι ‘Οι λίγοι ακούγονται περισσότερους από τους πολλούς’, που ήθελε να πει ότι ο περισσότερος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θέλει το κ. Πρόδρομο Πετρίδη να συνεχίσει στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ και η δεύτερη δήλωση είναι ‘θα ανακοινώσει τα πραγματικά νούμερα’, δηλαδή τα €25εκ. που έχουν βγει από τον οικονομικό έλεγχο δεν είναι η αλήθεια και θα βγει ο πρόεδρος να μας τα εξηγήσει.

Κ. Φωτίου, τι πιστεύεις ότι είναι ο κόσμος τους ΑΠΟΕΛ?

Δείξετε επιτέλους λίγο σεβασμό και πείτε κατάματα στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ έχει κάνει αρκετά λάθη που έφεραν στην ομαδα μας σε αυτό το ποδοσφαιρικό και οικονομικό κατάντημα.

Το μόνο που έχεις καταφέρει να επιτυχείς με αυτές σου τις δηλώσεις, είναι να εξοργίσεις περισσότερο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να τον αναγκάσεις αυτή την Παρασκευή να κάνει διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, δεν μασάει κουτόχορτο και ούτε αντέχει να τον κοροϊδεύουν. Προσπάθησες την επόμενη μέρα να συμμαζέψεις τις πατάτες σου, αλλά δεν τα κατάφερες. Την Παρασκευή θα δεις τους λίγους μπροστά σου.

Ο ΑΠΟΕΛ

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ

ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

 Hitman

Like
Share
Tweet