Η δύναμη της…φωνής

432371_3238589559888_1115653502_nΜερικοί απο εμάς ακόμα παλεύουν να συνέλθουν απο την τεράστια απογοήτευση της Τρίτης. Η απογοήτευση ήρθε καθαρά απο το τελικό αποτέλεσμα. Ξέραμε οτι το Χ θα μας ήταν και λίγο με τις ευκερίες που είχαμε στον αγώνα, όμως όχι ρε στο 87 και με τέτοιο τρόπο! Δεν το χωνεύω πραγματικά! Στο τέλος του παιχνιδιού όλοι οι οπαδοί μας ήταν ένα ράκος αφού κανένας δεν το περίμενε και κανένας δεν το πίστευε οτι στο τέλος πήγαμε στην πηγή αλλά…δεν ήπιαμε νερό. Κρίμα και πάλι κρίμα! ΟΜΩΣ!!! Είμαστε ΑΠΟΕΛ και δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν παρα μόνο το παρόν. Είμαστε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τα παιχνίδια της ομάδας μας εντός και εκτός Κύπρου δυναμικά και πάντα με την πίστη που έχουμε. Δεν πρέπει να είμαστε πλέον στα κάτω μας…

Την Κυριακή στις 19:00 η ομάδα μας παίζει εντός έδρας την σαλαμίνα και πρέπει όπως και δήποτε να πάρουμε το τρίποντο. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους οργανωμένους, στην ανατολική, αφού η νότια είναι κλειστή λόγω τιμωρίας. Σε εκείνο το παιχνίδι, περισσότερο απο όλα τα άλλα, οφείλουμε να εμψυχώσουμε τους παίκτες αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς μας. Πρέπει να τους βοηθήσουμε με τη φωνή μας. Σκεφτείτε πόσο αξιοθαύμαστο θα ήταν να τρέμει το γσπ την Κυριακή!

Το ένα οδηγεί στο άλλο. Η φωνή μας θα βοηθήσει τους παίκτες και οι παίκτες θα πάρουν τα πάνω τους. Θα ήταν εξίσου σημαντικό απο θέμα ψυχολογίας να κερδίσουμε την σαλαμίνα με ευκολία, πάντα όμως προσγειωμένα και σοβαρά. Ξέρουμε ότι μπορούμε και σαν ομάδα και σαν οπαδοί. Όλοι το καθήκον τους. Εμείς στην κερκίδα και οι παίκτες στο γήπεδο.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Αισιόδοξος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ οπαδός

Like
Share
Tweet