Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η ευκαιρία τους

300x225xbiz-opportunity-300x225.jpg.pagespeed.ic._Ft6gOVtdkΣτην εκπομπή “Γκόλ και Θέαμα” του Ρίκ, που παρουσιάστηκε πρόσφατα ο πρόεδρος μας, έγινε αναφορά στον νεαρό παίκτη της ομάδας μας Βασίλη Παπαφώτη. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Ήταν στα σκαριά να φύγει. Ψάχναμε ομάδα να τον δώσουμε δανεικό. Με την έλευση του νέου προπονητή, μας είπε ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς. Το έκανε πράξη με την παρουσία του σε κάποια παιχνίδια. Δεν είναι μόνο ο Παπαφώτης…

Υπάρχουν 3-4 παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Η φετινή αναδιοργάνωση των ακαδημιών φέρνει αποτελέσματα. Ο κ. Φινκ παρακολουθεί από κοντά την U21“.

Το οτι ο προπονητής της πρώτης ομάδας παρακολουθεί απο κοντά την ομάδα των u21 είναι ευχάριστο. Εδώ και χρόνια παρακαλούμε κάποιος προπονητής  μας να δώσει σημασία και να παρακολουθήσει απο κοντά τα νεαρά ταλέντα που υπάρχουν στις ακαδημίες μας.

Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που εκτός οτι παίζουν για την φανέλα, το σήμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ έχουν πολλά  προσόντα και τους αξίζει μια ευκαιρία για την πρώτη ομάδα. Νεαροί με ταλέντο, όρεξη και πάθος για την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικά!

Καιρός τα φυτώρια του ΑΠΟΕΛ να καρποφορήσουν και νεαροί παίκτες μας να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αυτή η ευκαιρία που θα τους δωθεί θα είναι απο τις καλύτερες στην καριέρα τους και θα πρέπει όλοι να το εκμεταλλευτούν.

Like
Share
Tweet