Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η καλύτερη μεταγραφή EVER!!!

Η καλύτερη μεταγραφή που έκανε η ομαδα μας, τουλάχιστο την τελευταία 10ετια, που ήταν πάρα, μα πάρα πολλές, ήταν ο Στάθη Αλωνεύτης. Ο ποδοσφαιριστής, υπόδειγμα, σωστού επαγγελματίας, υπεράνω λεφτών και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε του είχε ζητηθείς, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Στάθης Αλωνεύτης, γέννημα / θρέμμα, του αντίπαλου μισητούς στρατοπέδου, ομόνοιας, πήρε την μεγάλη απόφαση πριν από 8 (2012) χρόνια να έρθει αγωνιστεί στην ομαδα μας. Παρόλο που αρκετός κόσμος του ΑΠΟΕΛ είχε τις αμφιβολίες του, ο Στάθης, με το πέρας των αγωνιστικών, τους κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και έγινε ένας από τους αγαπητούς ποδοσφαιριστές της κερκίδας μας.

Βοήθησε, την ομαδα μας, στα μέγιστα, πήρε τίτλους, ευρωπαϊκές διακρίσεις, έπαιξε στο Champions League, Europa League, με λίγα λόγια έζησε τα μέγιστα που μπορει να ζήσει ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Ο Στάθης, είναι από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, που ξεχείλιζε από ποδοσφαιρικό ταλέντο και στο γήπεδο, ήταν ανίκητος στο ένα εναντίων ενός. Έπαιζε πάντα για την ομαδα του και όχι για τον εαυτό του. Βοηθούσε και συμβούλευε του νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του πρωταθλητισμού και ήταν το αγαπημένο παιδί των αποδυτηρίων. Κέρδισε με την αξία του το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας.

Ποτέ του, μα ποτέ του, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, σε προπονητή και διοίκηση, πάντα υπόγραφε το συμβόλαιο του σε 5 λεπτά και πήγαινε στην θάλασσα!!!

Πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο και τιμούσε την φανέλα που φορούσε.

Θα το πούμε και αυτό, παρόλο που ο ίδιος δεν το θέλησε ποτέ του, οπότε του ζητήθηκε να δώσει λεφτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα έδινε απλόχερα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα το μάθαινε κανένας. Είναι ένα παιδί, χαμηλών τόνων που ξέρει να εκτιμάει.

Όπως γίνεται με όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τους νικάει ο χρόνος, έτσι και ο Στάθης Αλωνεύτης, στα 37 χρόνια του, θα πει αντίο στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, για να δώσει την θέση σε κάποιον άλλο νεαρό Κύπριο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να ξεκινήσει την καριέρα του.

Εμείς θέλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σ ’αυτό τον ΜΕΓΑΛΟ ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, που μας έκανε την τιμή να αγωνιστεί στην ομαδα μας και να γίνει ΕΝΑ με εμάς.

ΣΤΑΘΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Σ ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Hitman

Υ.Γ. Πρόεδρε, έτσι μετάγραφες πρέπει να κάνει στην ομαδα μας.

Like
Share
Tweet