Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι κοτούλες, κακαρίζουν…

KotesΤώρα, μετά το μεγάλο μας παιχνίδι στην Μαδρίτη και στο Santiago Bernabeu, με τους μεγάλους super star του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ποιος μπορεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές μας, να παίξουν αύριο μπάλα, με τις κοτούλες, της Αμμοχώστου. Ποιος τους πείθει τώρα, να μπουν στο γήπεδο, και να προσέχουν να μην πατήσουν καμιά ‘τσιλαρκά της όρνιθας’, που θα γεμίσουν το γήπεδο, που θα σσιεστούν, να μας κερδίσουν και στο τέλος θα τα κάνουν πάνω τους.

Δεν τους κάνει, που είναι οι κοτούλες, του κυπριακού πρωταθλήματος, έκαναν και βαρυσήμαντες δηλώσεις, ότι έρχονται στο Γ.Σ.Π. για να πάρουν τους 3 βαθμούς. Ποιες, οι κοτούλες, που έχουν να μας κερδίσουν, εντός και εκτός, εδώ και αρκετά χρόνια. Οι κοτούλες, σαν blue xoxo, χρησιμοποίει την ίδια τακτική με τους green xoxo, δηλαδή, θέλουν να πορώνουν τους άμυαλους οπαδούς τους, στα παιχνίδια ενάντια στο ΑΠΟΕΛ. Αντί να το κάνουν με ομάδες, του ίδιου βεληνεκούς, μαζί τους, το κάνουν με την καλύτερη ομάδα του νησιού, και ύστερα τρων τα μούτρα τους και κλαίνε στα ΜΜΕ.

Κοπιάστε κοτούλες, στο Γ.Σ.Π., και προσπαθήστε να κάνετε, όσες λιγότερες ‘τσιλαρκές’ μπορείτε, γιατί δεν είναι ο καιρός του κοπρίσματος του γρασιδιού. Ο αγωνιστικός χορτοτάπητας, πρέπει να μείνει σε άριστη κατάσταση, γιατί την μεθεπόμενη Τρίτη 26/09/2017, θα έχουμε παιχνίδι του Champions League, με την Τοτεναμ, και είναι ντροπή να έρθουν τα πλάσματα και να είναι το γήπεδο μας, γεμάτο ‘τσιλαρκές’!!!

Δυστυχώς, αύριο το παιχνίδι μας, θα είναι κεκλισμένων των θυρών, και μόνο συνταξιούχοι και γυναικόπαιδα, θα μπορούν να παρευρεθούν. Σίγουρα, παρόλο, που θα είναι Δευτερά το παιχνίδι, θα υπάρχει περισσότερος κόσμος, από ότι είχε στο χθεσινό παιχνίδι αεκ vs αελ, και έκλεγε ο εκπρόσωπος τύπου της γηπεδούχου ομαδούλα.

Το σσιήλο και τον λούσεις, πάλε σσιηλιές εν να μυρίζει’, ελαλούσαν οι πρωτινοί μας, και ήταν σοφή κουβέντα.

Κο κο κο κο κο,

ο ΑΠΟΕΛ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΚΟ!!!

Hitman

Like
Share
Tweet