Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι μαθητές έχουν άκομη ‘Ψυχολογικά΄

apoel_ano_8_1Το Σάββατο ερχόμαστε αντιμέτωποι για πρώτη φορά φέτος με μια από τις ομάδες που μας μισούν όσο τίποτα στον κόσμο. Με μια ομάδα που αποτελείται μονάχα από μαθητές, οι δάσκαλοι του ΑΠΟΕΛ μας καλούνται να δείξουν τον τρόπο πώς να είσαι ευχαριστημένος με την ήττα. Το κάναμε και στο πρόσφατο παρελθόν που ακόμα και σήμερα, του φυσάνε και δεν κρυώνει. Ακόμα θυμούνται εκείνο το περιβόητο 8-1 όπου σε στύλ προπόνησης, αφήσαμε ανεξεταστέους και στάσιμους τους ακόλουθους της μικρής ομαδούλας.

Καλά ήταν τα 8 σε εκείνο το παιχνίδι αλλά με ακόμη μια νίκη στο Σαββατιάτικο ντέρπι, οι χαρές και τα χαμόγελα θα είναι περισσότερα. Με αποδεκατισμένη ομάδα, χωρίς τον el toro μας, με απουσίες στα φτερά αλλα και σημαντικότερη απουσία αυτή του Ντέβι, ο Τιμούρ καλείται να αφήσει πίσω τις άσχημες παρουσίες που κάναμε σε Τρίπολη και Λευκωσία και να πάρει την νίκη.

Πιθανότατα θα παραταχθούμε χωρίς επιθετικό, αφού ο πολωνός μας έδειξε ότι ΔΕΝ είναι αυτό που μας πούλησαν. Με παροπλισμένους Αλωνεύτη και Εφραίμ και με τον Βάντερ να μην είναι στα καλύτερα του, πιθανότατα να δούμε τον Χαραλαμπίδη να παίρνει φανέλλα βασικού στο δεξί φτερό της επίθεσης. Για το αριστερό, μπορεί να αγωνιστεί και ο Νεκτάριος. Για την άμυνα, Σέρτζιο, Αστιθ και Αμορίν έχουν την θέση τους ενώ για την αριστερή οπισθοφυλακή, μπορεί να αγωνιστεί και ο Καρλάο, εκτός και αν προτιμηθεί αντί του Αμορίν ο Ράφα. Την αξίζει την ευκαιρία ο μικρός και μας το απέδειξε στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ στην Πράγα. Πιστεύω πως και ο νεαρός Βασίλης Παπαφώτης θα μπορεί να αγωνιστεί αλλά είναι με την εθνική ελπίδων. Face control θα κάνει ο Βάτερμαν. Τώρα για αμυντικά χάφ το δίδυμο ΜοράϊςΒίνι είναι αναντικατάστατοι, ενώ πίσω από επιθετικό μπορεί και να πάρει φανέλα βασικού ο Μαρκίδης.

Πολλές οι προβλέψεις τις ενδεκάδας, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο Κετσπάγια όπου καλείται να αφήσει το παρελθόν και την δόξα που απέκτησε με τους μισητούς και να ξεκινήσει να γράφει καινούρια ιστορία με την καλύτερη ομάδα που γέννησε η Κύπρος μας…

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που θα πρέπει να φωνάζουμε όλοι μας για 8 και μόνο λόγους:

1.      Δεν φοβόμαστε κανΕΝΑ

2.      Να τους διώξουμε με ΠΛΟΙΟ

3.      Η ήττα για αυτούς είναι ΚΡΥΑ

4.      Να τους μάθουμε ότι τα πόδια τους είναι ΑΣΦΑΙΡΑ

5.      Να νικάμε με 2-0 απο το σαρανταΠΕΝΤΕ

6.      Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι λΕΞΗ… Είναι κάτι ΙΕΡΟ

7.      Να τους κάνουμε να πηγαίνουν κωλοτρυφτα

8.      Να παν να βρούν τον πεζοπορικό 

Αυτά φίλοι μου και ΑΠΟΕΛίστες άρρωστοι. Θα τα πούμε το Σάββατο στο γήπεδο

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet