Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η μαύρη ‘τρύπα’…

Την περασμένη βδομάδα έγινε πολλής ντόρος, για το έλλειμα που έχει η ομαδα μας, ένα έλλειμα των €5,000,000 περίπου. Αυτή η ‘τρύπα’ έκανε πολλούς αντι-ΑΠΟΕΛιστες να χαρούν και να βγάλουν την γλώσσα τους περίπατο.

Αυτή η ‘τρύπα’, έδωσε χαρά και ευχαρίστηση στους πονεμένους φίλαθλους των υπολοίπων ομαδούλων, λέγοντας τα σχετικά, ότι τούτοι, όπου και νάσε ένα κλείσουν, εν να τους φαν τα χρέη. Ελαλλούσα με σας το ότι κάποτε ο τροχός εν να γυρίσει.

Εμάς, καμία τρύπα δεν μας αγχώνει, ούτε μας πτοεί. Αυτές οι τρύπες σίγουρα θα μπορούσαν να αποφευχθούν, γιατί το έλλειμα αυτό είναι από τις αποζημιώσεις των προπονητών και των ποδοσφαιριστών που κάναμε. Αυτά σιγά σιγά στο μέλλον θα μειώνονται, με το να έχουμε μια σταθερή τεχνική ηγεσία και δεν θα γίνονται μεταγραφές για χάρη των εντυπώσεων.

Εμείς, εκείνο που τους λέμε, είναι ότι αυτές οι ‘τρύπες’ όμως, που έχει η ομαδα μας, μας έχουν δώσει τα τελευταία 10 χρόνια απεριόριστες χάρες και συγκινήσει, που δεν τις αλλάζουμε με TIPOTA. Χωρίς αυτές τις ‘τρύπες’, δεν θα είχαμε επιτύχει αυτά που μας κάνουν τόσο περιφανούς.

Εξάλλου, όλες οι μεγάλες ομάδες του κόσμου, που πρωταγωνιστούνε, είναι γεμάτες ‘τρύπες’, δεν είναι φαινόμενο του ΑΠΟΕΛ ελλειμματικοί προϋπολογισμοί. Για να επιτύχεις, αυτά που θέλεις στην ζωή σου, πρέπει να ρισκάρει και να παλέψεις γι’ αυτά. Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε κέρδη ή ισολογισμός προϋπολογισμό και να είμαστε μια ομαδούλα, χωρίς τρόπαια και επιτυχίες στην Ευρώπη.

Εμείς κάναμε την Ευρώπη να παραμιλάει, πολλές φορές και θα την ξανακάνουμε. Εσείς, ούτε στην πόλη σας, δεν σας συναφέρνουν!!!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι γεννημένος να στουπώνει τρύπες!!!

ΑΠΟΕΛΙΝ ΜΟΥ,

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

ΚΑΙ

ΟΥΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet