Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι μικροί θέλουν στημένα.

stimenaΤις τελευταίες εβδομάδες ακούμε κάτι ‘κουφά’ πράγματα περί αύξησης των ομάδων στην πρώτη κατηγορία από 13 σε 16. Σε ένα νησί, που καθημερινά ακούμε πράγματα και θαύματα για την διαφθορά και μίζες που κινούνται δεξιά και αριστερά, για διαιτητές που χρηματίζονται για στημένα παιχνίδια και οι πολύχρωμοι φάκελοι να έρχονται σε κάθε αγωνιστική, κάποιες ομάδες έχουν το θράσος να βγαίνουν δημόσια και να λένε ότι θέλουν αύξηση των ομάδων που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Δηλαδή, θέλουν …

Περισσότερες ομάδες αδιάφορες στο πρωτάθλημα μας για να μπορέσουν να κάνουν τα δικά τους ‘παιχνίδια’, για να βγάζουν καλύτερα τον ετήσιο προϋπολογισμό τους, αδιαφορώντας τελείως για τον φίλαθλο κόσμο που γι’ αυτούς τους λόγους μειώνεται αγωνιστική με αγωνιστική η παρουσία τους από τα γήπεδα. Το ρεζίλι της υπόθεσης, είναι ότι το ζήτησαν μόνο οι μικρές ομάδες και αυτό δείχνει ότι είναι φως φανάρι βασικά , για ποιό λόγο το θέλουν. Ευτυχώς που όλες οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες του νησιού μας, δεν τους ασπάστηκαν και τους αγνοούν.

Η πολιτεία πρέπει να επέμβει σε όλα αυτά που γίνονται και να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την κατρακύλα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρέπει να δημιουργήσει την League και να συμμετέχουν όλες οι σοβαρές ομάδες του νησιού που θέλουν να αγωνίζονται σοβαρά και υπεύθυνα, για να μπορέσει το κυπριακό πρωτάθλημα και η εθνική μας, να πάει μπροστά. Ένα πρωτάθλημα των 10 ομάδων και των τεσσάρων γύρων, θα είναι το ιδανικότερο σενάριο σ’ αυτην την κατηγορία.

Τις υπόλοιπες ομάδες να τις βάλει στην 1η κατηγορία, αφού έτσι επιθυμούν, και να κάνουν τα δικά τους, χωρίς να ενοχλούν κανένα. Δεν μπορεί να ολόκληρο πρωτάθλημα να ελέγχεται από ορισμένους και να κάνουν στημένους αγώνες τόσο φανερά και να μην μπορεί κανένας να τους εμποδίζει ή και ακόμη να τους τιμωρεί.

Πρέπει η υφιστάμενη ηγεσία της ΚΟΠ να παρατηθεί και να αναλάβουν νέα άτομα, με όραμα για το κυπριακό πρωτάθλημα και όχι για την τσέπη τους. Έχουν αποτύχει και πρέπει να αποχωρίσουν άμεσα, γιατί έχει κόσμο που λατρεύει αυτό το άθλημα και δεν αντέχει να το βλέπει να καταστρέφεται και να μην γίνεται κάτι για να σταματήσει αυτή η κατρακύλα.

Εμείς θέλουμε από την διοίκηση της ομάδα μας, να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί η ομάδα μας, έχει αλλάξει επίπεδο και κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ να κατακτά το πρωτάθλημα και να μπαίνει στους Ευρωπαϊκούς ομίλους και με αυτό το τρόπο να μπορεί να ισοσκελίζει τους προϋπολογισμούς τους, την στιγμή που άλλοι κάνουν εράνους για να επιβιώσουν.

Hitman

Like
Share
Tweet