Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Νότια θα κάνει την διάφορα

ApoelShowΕδώ και αρκετές εβδομάδες ακούμε ότι ο ένας ποδοσφαιριστής μας μετά τον άλλο τραυματίζετε ή ντεφορμαρίζετε και αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε σε πια αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται. Είμαστε ένα στρατόπεδο με αρκετούς τραυματίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν εδώ και κάποιες μέρες και επανέρχονται στον κανονικό ρυθμό προπόνησης και μέρα πάρα μέρα όλο και αυξάνουν τους ρυθμούς τους. Μπορούν όμως να αγωνιστούν και να αποδώσουν σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι του Champions League;  Να μπορέσουν αποδώσουν τα μέγιστα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Εμείς όμως μπορούμε να τους ‘ντοπάρουμε’…

Φτιάχνοντας μια πολύ δυνατή και όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως μόνο οι οπαδοί μας στην Νότια γνωρίζουν. Μια από τις πιο καυτές ultras εξέδρες  που υπάρχουν, και μπορούν να παρασύρουν ολόκληρο το γήπεδο σε ένα ξέφρενο ρυθμό που θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, και φόβο στους αντίπαλους, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από την νίκη. Η Νότια κερκίδα μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, να βάλει την πίεση στους αντίπαλους, και να τους κάνουμε την ζημιά.

Όλοι μας στην Νότια πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, να ενώσουμε όλοι την φωνή μας, για να παρασύρουμε τους υπόλοιπους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο Γ.Σ.Π. για δώσουν τον παλμό που πρέπει να έχει η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. Η Νότια μπορεί να κάνει την διαφορά, και θα την κάνει, και θα παρασύρει τους ποδοσφαιριστές μας να ξεχάσουν τους όποιους τραυματισμούς και εάν έχουν για να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θα βρίσκονται στο Γ.Σ.Π. πρέπει να ενώσουν την φωνή τους, για να βοηθήσουν και αυτοί σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχει η ομάδα μας. Είναι καθήκον μας, να τα δώσουμε όλα για την ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, για να μας κάνει για ακόμη μια φορά περήφανους και να έχουμε όλοι να λέμε ότι ήμασταν και εμείς ένας από τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Εμείς πιστεύουμε στην νίκη και στην πρόκριση.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, Α Π Ο Ε Λ

Hitman

Like
Share
Tweet