Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ή όλα ή τίποτα…

Round-2-Second-LegΤο παιχνίδι κομβικής σημασίας πλησιάζει όπου η ομάδα καλείτε να δείξει το πραγματικό της χαρακτήρα και όχι αυτό που μας έδειξε στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι την περασμένη Τρίτη. Είδαμε ποια είναι η TNS και δεν διαφέρει καθόλου από ομαδούλες της κυπριακής πραγματικότητας.

Είδαμε να αγωνίζεται μια ενδεκάδα που δεν ήταν άλλη από αυτή που αγωνιζόταν πέρσι περι τα τέλη του πρωταθλήματος μας με μοναδικές εξαιρέσεις τον Pardo και Μερκή. Πιστεύω ακράδαντα ότι στον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης ο Τόμας Κρίστιανσεν θα χρησιμοποιήσει από τα νέα αποκτήματα μας για να μπορέσουμε να τους δούμε και από κοντά τι πάστα παίκτες είναι.

Όπως και να το πούμε η μη συμμετοχή μας φέτος στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα σημαίνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ καταστροφή για την ομάδα μας. Όλα αυτά που κοροϊδεύαμε τους υπόλοιπους κινδυνεύουμε να τα πάθουμε εμείς ΑΝ ΔΕΝ σοβαρευτούμε και να ξεκινήσουμε να δείχνουμε ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο και Λάγος και ελπίζω να ΜΗΝ μας στοιχήσει αυτή η αργοπορία στην εξεύρεση τους.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ξανά-ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΜΑΣ με προορισμό τα ΑΣΤΕΡΙΑ. 

Υ.Γ.: Η κλήρωση με την νορβηγική Ρόζεμποργκ (πιθανή αντίπαλος μας μετά το 3-1 με την IFK) δεν με φοβίζει γιατί την τελευταία φορά που αγωνίστηκα στην φάση των ομίλων του Champions League, το έπραξα νικώντας ομάδες με πλαστικά γρασίδια και που το πρωτάθλημα τους διεξαγόταν ήδη.

Like
Share
Tweet