Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η ομάδα το φωνάζει δυνατά

Defence_BackΕδώ και αρκετό καιρό, και από την περσινή σεζόν, η ομάδα έχει πρόβλημα στα δυο άκρα της άμυνας μας και όλοι πιστεύαμε ότι θα ήταν από τις πρώτες μεταγραφές που θα έκανε η ομάδα μας το καλοκαίρι. Μια ομάδα για να παίζει γρήγορο και σύγχρονο ποδόσφαιρο, πρέπει να δυο άκρα της να βγάζουν φωτιές, να είναι μηχανάκια, να μαρκάρουν σωστά και προπαντός να έχουν δυο ποδοσφαιρικά πόδια για να μην είναι προβλέψιμοι στις κινήσεις τους. Γι’αυτές τις δυο θέσεις, που δεν έγιναν μεταγραφές και παρέμεινα όπως ήταν, να μην πούμε κιόλας ότι αποδυναμώθηκα με την φυγή του John Rise, που είχε βάλει και 6 γκολ στην περσινή σεζόν, έχουμε στερηθεί αρκετές επιτυχίες στην φετινή σεζόν και αρκετά οικονομικά ωφέλει. Μπορεί να μην θέλουμε να το λέμε, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Τα τέρματα που δεχτήκαμε στην Ευρώπη φέτος είναι όλα ‘Copy – Paste’ μεταξύ τους. Ευελπιστούμε όλοι μας …

Ότι αυτή την μεταγραφική περίοδο, του Γενάρη, ο προπονητής μας, κ. Τιμούρ Κεσπάγια, θα κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενοι προπονητές. Δηλαδή να βρει δυο παικταράδες για τα δυο άκρα της άμυνας μας, να έχουν ταχύτητα, σωστά μαρκαρίσματα, ντρίπλα και να χρησιμοποιούν και τα δυο τους πόδια για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές πιέσεις που χρειάζεται μια ομάδα του βεληνεκές του ΑΠΟΕΛ. Πονάμε εδώ και αρκετά χρόνια σ’αυτές τις θέσεις, και πρέπει κάποτε να κλείσουμε αυτές τις πληγές. Το είπαμε και το ξαναλέμε, για εμάς είναι οι πιο δύσκολες θέσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οι απαιτήσεις από τα δυο άκρα είναι πάρα πολλές, σε αμυντικό επίπεδο, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι, για να μην αναγκάζονται οι επιθετικοί μας να βγαίνουν από τα τετράγωνα του αντιπάλου.

Έχουμε Νοέμβριο αυτή την στιγμή και με ένα μήνα για να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, τεχνική ηγεσία και διοίκηση πρέπει να έχουν μπροστά τους το ‘short list’ για τουλάχιστο αυτές τις δυο αυτές θέσεις. Από την πρώτη αγωνιστική του Γενάρη, αυτοί οι δυο νέοι ποδοσφαιριστές,  πρέπει να είναι ενσωματωμένοι με την υπόλοιποι ομάδα.

Σίγουρα η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη ένα επιθετικό, που να έχει το εύκολο γκολ, γιατί δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε μόνο με την παρουσία του Γκαβενάκι. Σίγουρα ο Πιατκόφσκι έδειξε ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί, και ότι δεν μπορεί να βοηθήσει.  Δεν του έκατσε το κλίμα στην Κύπρο, και από ότι φαίνετε θα αποδεσμευτεί τον Γενάρη. Η ομάδα μας, πρέπει να μείνει πιστή στους στόχους της που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και γι’αυτό οι συναισθηματισμοί δεν χωράνε. Όσοι δεν κάνουν και δεν προσφέρουν δεν έχουν θέση στην ομάδα μας. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι πάρα πολύ ψηλοί και πρέπει να γίνονται οι κατάλληλες μεταγραφές που θα μπορούν να τις εκπληρώσουν.

Η ομάδα μας φωνάζει δυνατά για το που χρειάζεται ενίσχυση και ελπίζουμε οι αρμόδιοι , αυτή την φορά, να κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να καλύψουν αυτές τις θέσεις και να είμαστε έτοιμη για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Κάντε τα αυτονόητα και φέρτε τους καταλλήλους ποδοσφαιριστές για να ξανακατακτήσουμε το Double. Δεν σηκώνει άλλες αποτυχημένες μεταγραφές το ροστερ της ομάδας μας. Τα παθήματα μας πρέπει να μας γίνονται μαθήματα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet