Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η ώρα της αλήθειας.

Η ομαδα μας αύριο, Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 19:00, αντιμετωπίζει την ομόνοια στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν είναι απλός ένα παιχνίδι ΑΠΟΕΛ vs Ομόνοια, για την ομαδα μας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η ώρα της αλήθειας, δηλαδή, είναι η ώρα να ελέγξουμε, εάν η ομαδα μας, έχει αφήσει πίσω το πάρα πολύ κακό ξεκίνημα που είχε, και εάν μπήκαμε στην νέα εποχή Μικ ΜακΚαρθυ.

Από τον τελευταίο μας παιχνίδι, έχουν περάσει εννέα μέρες και ευχόμαστε ότι ο προπονητής μας, τις εκμεταλλεύτηκε σωστά να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές μας, στα πολλά αδύνατα σημεία της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει όλοι τους να έχουν αφομοιώσει τις οδηγίες του προπονητή μας και θα πρέπει να μπορούν να τις εφαρμόσουν στο γήπεδο.

Για τους ποδοσφαιριστές μας, είναι η ώρα που πρέπει να αποδείξουν ότι, δίκαια φοράνε την τιμημένη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και ότι οι πολύ κακές τους εμφανίσεις στο παρελθόν, ήταν μια κακή παρένθεση. Είναι  γ ‘αυτούς η ώρα της αλήθειας και πρέπει να δώσουν απαντήσει σε όλους εμάς. Είναι κάτι που μας το χρωστάνε και είναι η ώρα να το πράξουν.

Μια ενδεχόμενη νίκη αύριο, εκτός από τους τρεις βαθμούς, θα έχει και πάρα πολλά άλλα οφέλη. Θα δώσει στην ομαδα μας, μεγάλη ψυχολογική ώθηση, για να μπορέσουμε να κάνουμε την αντεπίθεση μας στον δεύτερο γύρο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Εάν παίξουμε συγκεντρωμένα, έξυπνα και με πάθος, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί οι ποδοσφαιριστές μας είναι πολύ καλύτεροι από τους αντίπαλους. Πρέπει όμως να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τους αρετές τους.

Ο προπονητής μας, κ. ΜακΚαρθυ, έχει σιγουρά διαβάσει τους αντίπαλους μας και έχει την εμπειρία να καταστρώσει το πλάνο νίκης της ομάδας μας. Του έχουμε πλήρεις εμπιστοσύνη, ότι θα κάνει αυτά που χρειάζονται για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

Hitman

Like
Share
Tweet