Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι παγίδες…

Τα επόμενα μας τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με Αλκή, Πάφο και Παραλίμνι αντίστοιχα, είναι θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το 3 Χ 3 = 9 βαθμούς, πρίν τα παιχνίδια με Αεκ και Απόλλωνα.

Αυτά τα παιχνίδια όμως, είναι παιχνίδια παγίδες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην την πατήσουμε και να πετάξουμε εύκολους βαθμούς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί για να πάρουμε το ζητούμενο. Εμείς βλέπουμε την δική μας ομάδα, αλλά και όποια στραβοπατήματα θα έχουν οι αντίπαλοι μας, είναι καλοδεχούμενα.

Είμαστε σχεδόν στα μέσα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και πρέπει να πάμε στην φάση των Play off με απόσταση ασφαλείας για να μην έχουμε παρατράγουδα. Όλα εξαρτούνται από τα δικά μας πόδια.

Ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμενζάνι έδειξε ότι κρατάει πολύ σφιχτά τα λουριά στον Αρχάγγελο και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές μας σε εγρήγορσή. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι να αγωνιστούν όποτε τους ζητηθεί. Ο προπονητής μας, εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, στην διοίκηση μας αλλά και στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Βαδίζουμε ολοταχώς, προς το 28ο πρωτάθλημα μας, το 7 συνεχόμενο και προς το #DES7INY μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι ο Αντρίκος (ΚΟΑ), να κάνει κάτι πολύ σύντομα και να επιστρέψει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα.

Like
Share
Tweet