Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!!!

ARTICLE PICΤέλος η προετοιμασία άρα τέλος και τα φιλικά. Η ομάδα μας επέστρεψε στον Αρχάγγελο και προετοιμάζονται για τον μεγάλο σε σημασία αγώνα στις 14 Ιουλίου. Αντιμετωπίζουμε τους σκοπιανούς της Βαρντάρ σε ένα αγώνα δίχως αύριο. Υποτιθέμενη ήττα μας μας βάζει σε μεγάλους μπελάδες για την συνέχεια μας και συνάμα την οικονομική ανάσα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουλίου θα μάθουμε εάν αυτή η ομάδα που ο Μαντούκα και η παρέα του έφτιαξαν θα αντέξει στα δύσκολα και θα καθαρίζει τα εύκολα. Με τους τραυματισμούς να μας κτυπούν την πόρτα νωρίς νωρίς, θα χρειαστεί να αγωνιστούμε στον πρώτο επίσημο μας αγώνα με τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια. Κίνηση αναγκαστική δεδομένου ότι ο Κοτίνα είναι τραυματίας ( δέν ξεκινήσαμε καλά) και ο Τασουρής είναι ακόμη άπειρος σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Ναι αγωνίστηκε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας U19 αλλά και πάλι το επίπεδο των ανδρών είναι εντελώς διαφορετικό απο ότι στους μικρούς. Ότι έγινε, έγινε θέλοντας και μη κάτω από τα δοκάρια μας θα βρίσκεται ο Κίσσας και άς ελπίζουμε ότι δεν θα δείξει αυτό που έδειξε στην προετοιμασία.

Την Τρίτη το βράδυ το ΓΣΠ θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο (πιστεύω ότι μια τιμή των 10€ για εισιτήριο θα είναι ικανοποιητική αν υπολογίσουμε την τιμή που βάλαν οι ανθέλληνες στον επαναληπτικό) και ο κόσμος για ακόμα μια φορά θα πρέπει να σπρώξει την ομάδα στο τρίποντο με σκορ ασφαλείας για πολλούς λόγους. Ένας εξ αυτών είναι και το ότι ΕΑΝ αποκλειστούμε από την βαρντάρ, αποχαιρετούμε το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι πολύ γρήγορα. Με νίκη μας άρα πρόκριση, και αποκλεισμός να έλθει στον επόμενο γύρο τουλάχιστον θα αγωνιστούμε στα play off του Europa. Πράγμα που ΔΕΝ το θέλουμε γιατί οι οικονομικές απολαβές είναι κατά πολύ λιγότερες.

Για αυτό και μόνο το λόγο χρειαζόμαστε όλοι να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και να τους σπρώξουμε στην νίκη και ποιος ξέρει, μπορεί το πρόσωπο που δείξαμε στα φιλικά να είναι απλά «μάσκα» και το πραγματικό μας αγωνιστικό πρόσωπο να είναι κατά πολύ πιο ανώτερο. Πίστη στους παίκτες μας και στη προπονητική μας ομάδα. Τα εισιτήρια διαρκείας μέχρις στιγμής που ανανεώθηκαν είναι 5500+. Πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη θα είναι περισσότερα. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ για να μπούμε με το ΔΕΞΙ στην νέα χρονιά.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet