Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

apoel049Οι κόποι μια χρονιάς ρισκάρονται σε μόλις 90 λεπτά. Σε ένα αγώνα δίχως αύριο ο ΑΠΟΕΛ μας ποντάρει all in σε ένα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε μονάχα την νίκη για να κατακτήσουμε το triple peak και να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στον τελικό της 20ης Μαΐου. Ένας τελικός όπου η κατάκτηση του τροπαίου θα σημαίνει και την πρώτη κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου ντάμπλ στην νεότερη μας ιστορία. Πολλά είναι τα σενάρια για το ποιος θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Μια χρονιά όπου οι πίκρες που πήραμε από το ΑΠΟΕΛ μας ήταν περισσότερες από τις χαρές, ζητάμε το αυτονόητο από παίκτες και υπηρεσιακούς: DOUBLE OR NOTHING. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια μπαίνω κατευθείαν στο ψητό…

Προς δική μου κρίση η ενδεκάδα που θα πρέπει να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα δεν είναι άλλη από τους εξής:

Χρειαζόμαστε παίκτες που να θέλουν τα τρόπαια και κανένα άλλο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και ΑΘΑΝΑΤΟ θα ζει γι’ αυτό κανένας και τίποτα δεν θα το ατιμάσει.

Σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ οι παίκτες μας θα πρέπει να ξαναζήσουν την ατμόσφαιρα που ζούσαν στα παιχνίδια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάθος, φωνή, θέληση απο τους φιλάθλους μας να σπρώξουν την ομάδα προς την νίκη.

Από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν τα πόδια του στο χορτάρι για την έναρξη του αγώνα, και την ώρα που θα ακουστεί ο ύμνος μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τον καθήκον μας είναι ΕΝΑ: ΦΩΝΗ- ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ-ΠΙΣΤΗ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet