Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι ποδοσφαιριστές μας αρνούνται πεισματικά…

apoel_players_2016Τα τελευταία τρία παιχνίδια, βλέπουμε την ομάδα μας, να είναι κάτω των δυνατοτήτων της, να μην μπορεί να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και γενικά να βγάζει ένα αγνώριστο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε κάποια πράγματα, που γίνονται από την τεχνική ηγεσία μας, που μας ξινίζουν πάρα πολύ, μέχρι που μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας. Μέσα σ’αυτά όλα τα ‘μαύρα’ πράγματα που βλέπουμε και βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει όμως κάτι, που πολύ λίγοι μπορεί να το πρόσεξαν. Το πείσμα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας, για να μην χάσουν τα παιχνίδια, να σώσουν ότι σώζετε, μέχρι να αλλάξει κάτι. Βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας, με τα τόσο εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους, κυρίως εσωτερικά, να αρνούνται πεισματικά, να παραδώσουν τα όπλα, και να χαθούν περισσότεροι βαθμοί. Παλεύουν, το κάθε …

Παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, και αρνούνται επίμονα να ηττηθούν. Οι ποδοσφαιριστές μας, είναι γεννημένοι πρωταθλητές και το δείχνουν κάθε αγωνιστική. Δεν θα αφήσουν κανένα, να τους πιάσει τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους. Όταν λέμε κανένα, εννοούμε κανένα. Θέλουν τον τίτλο τόσο πολύ, που γυαλίζει το μάτι τους, και δεν τα παρατάνε, παρόλο το τι γίνετε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίρνουν καμία ουσιαστική βοήθεια από τον προπονητή τους, τους αφήνει να παλέψουν και να βασανίζονται  μοναχοί τους,  αλλά αυτοί δεν τα βάζουν κάτω. Θέλουν τον τίτλο και θα τον πάρουν με το έτσι και θέλω.

Εμείς, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας, πόσο πολύ, αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν τα όπλα, πρέπει τουλάχιστο εμείς να τους βοηθήσουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε; Το μονό ουσιαστικό που μπορούμε να κάνουμε για τα παλικάρια μας, είναι σταθούμε στο πλάι τους, σ’αυτό τον αγώνα που δίνουν μόνοι τους, για τους συμπαρασταθούμε, και να αντλήσουν δύναμη από εμάς,  για να παλέψουν τα εναπομένοντα παιχνίδια. Πρέπει, όλοι μας, να γεμίζουμε να γήπεδα, να ενώσουμε τις φωνές μας, για να νιώσουν ότι είμαστε δίπλα τους, και ότι δεν τους εγκαταλείψαμε και εμείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε, και στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε νικητές. Κανένας, ξεροκέφαλος, δεν μπορεί να μας στερήσει τον τίτλο, γιατί πολύ απλά, εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο προπονητής μας, μέσω τις διάσκεψης τύπου, καλούσε, τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να έρθει στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας. Να γεμίζει τα γήπεδα, και να δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Τώρα ο ίδιος, με τις πράξεις του, και το πείσμα του, διώχνει το κόσμο από τα γήπεδα, γιατί δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα μας, να παίζει με σύστημα τα 3 ου, κου του ρου. Το μόνο που θέλουμε να γνωρίζουμε είναι εάν, αυτός ο παραγκωνισμός, κάποιων ποδοσφαιριστών από τον προπονητή μας, γίνετε με την σύμφωνη γνώμη των διοικούντο μας. Ένα λόγο που μπορώ να σκεφτώ, είναι για να μειωθεί σημαντικά του χρόνου, το ποσό του προϋπολογισμού μας. Απλά εικασίες κάνω, για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Εμείς πάντως, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, και στην ομάδα μας, γιατί πιστεύουμε σ’αυτούς, και μας το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι την θέληση τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να πολεμάς, ενάντια στην ροη του παιχνιδιού. Εμείς μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Εάν κάποιοι άλλοι μπορούν να κάνουν περισσότερα, ας το κάνουν, προτού είναι αργά.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟΕΛ

Hitman 

Like
Share
Tweet