Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η πτώση των αστεριών

apoel barcaΤην Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014, η Λευκωσία για ακόμη μια φορά θα φορέσει τα γιορτινά της. Το γήπεδο της πρωτεύουσας θα ντυθεί στα αστέρια και οι κερίδες θα γεμίσουν από πορτοκαλί χρώμα. Η ώρα 21:45 θα σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Για ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ μας θα αντιμετωπίσει ευρωπαϊκή ομάδα που το οικονομικό της μπάτζετ είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι το δικό μας. Μια ομάδα όπου το ρόστερ της το απαρτίζουν ονόματα όπως Μέσι, Νεϋμάρ, Ινιέστα, Σουάρεζ, Πικέ και άλλοι. Μία ομάδα όπου το όνομα της και μόνο φέρνει ανατριχίλλα στις μικρές ομάδες που δοκιμάζουν την τύχη τους στο Champions League.

Η Μπαρτελόνα θα πατήσει πόδι στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την μοναδική κυπριακή ομάδα που απέκτησε τα τελευταία χρόνια ευρωπαϊκή νοοτροπία. Το 1-0 του πρώτου αγώνα και η παρουσία της ομάδας μας στο Καμπ Νοού, μας αφήνει να ελπίζουμε για κάτι καλό. Δεν είναι τυχαίο που στο σπίτι μας «γονάτισαν» μεγάλες ομάδες. Κάποιες έφυγαν με το σκυμένο το κεφάλι και κάποιες άλλες έφυγαν λέγωντας τα καλύτερα λόγια.

Ο κόσμος θα πρέπει για ακόμη μια βραδύα να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και αναμένουμε όλοι να δούμε τι εντυπωσιακό θα αποφασίσουν να κάνουν και πάλι οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ μας. Όλοι μαζί με ΜΙΑ ΦΩΝΗ να φωνάζουμε μέχρι το 90’ + 3.

Μπορούμε για κάτι καλό…

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet