Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η σωτηρία είναι μέσω του ποδοσφαίρου (Βίντεο)

somatio_apoel_photoΠρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι το Σωματείο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως, στον Κυπριακό αθλητικό τομέα, μόνο το ποδόσφαιρο έχει εισοδήματα.

Ακούμε για ποσά που χρωστάει το σωματείο ΑΠΟΕΛ, για €100,000, που για την εμβέλεια του ΑΠΟΕΛ είναι αστεία. Δεν μιλάμε για εκατομμύρια. Κάπου εδώ η εταιρεία, σε συνεργασία με το Σωματείο μας, πρέπει να βρουν τους τρόπους ώστε, το ποδόσφαιρο να χρηματοδοτεί ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του σωματείου μας. Ίσς είτε μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είτε μέσα των σπόνσορων ή των διαφημιστών. Κάποιο ποσοστό από αυτά τα εισοδήματα, βάση συμβολαίων, θα πρέπει να πηγαίνουν στο σωματείο μας, αλλιώς θα το κλείσουμε.

Οι χιλιάδες αθλητές, εκτός του ποδοσφαίρου που αγωνίζονται με το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος, θα χαθούν και θα μείνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι, εάν πραγματικά το Σωματείο και η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ το θελήσουν, να βρεθούν λεφτά και για το σωματείο μας. Τα λεφτά αυτά πρέπει να βρεθούν, μέσω σου ποδοσφαίρου, που είναι το άθλημα των περισσοτέρων ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ.

Οι πραγματικοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, όταν ακούν ότι το σωματείο τους δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά και τότε τους πληγώνει αφάνταστα. Μιλάμε για ένα προϋπολογισμό του σωματείου μας, που είναι λιγότερος από το 1/10 της Εταιρείας μας. Μιλάμε για μηδαμινά ποσά, σε σύγκριση με το τι ξοδεύεται στο ποδόσφαιρο. Ένα – δυο ‘τουρίστες’ να μην φέρνουμε σε κάθε ποδοσφαιρική σεζόν ή τα έσοδα εισιτηρίων από 1-2 μεγάλα ντέρμπι να πηγαίνουν όλα στο σωματείο, τότε όλα θα είναι πολύ διαφορετικά και θα μεγαλουργούμε σε όλα τα αθλήματα.

Η σωτηρία του σωματείου μας πρέπει να είναι μέσω του ποδοσφαιρικού τμήματος και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.  Εμείς μόνο ένα ΑΠΟΕΛ έχουμε και τίποτα άλλο.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet