Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η TELSACO βοηθά τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ της Περιφέρειας μας

Telsaco1Καλωσορίζουμε τον νέο  μας μεγάλο χορηγό TELSACO SUPER CAR WASH. Ο νέος μας χορηγός παρά τις σημερινες οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, ανέλαβε όπως και οι υπόλοιποι χορηγοί μας να  στηρίξουν τη μεγάλη μας προσπάθεια που ξεκινήσαμε όπως είναι γνωστό πριν απο 2 χρόνια, του Fan Club APOEL PARTIDARIOS. Ο νέος μας χορηγός υπόσχεται πολλές και πλούσιες προσφορές στα μέλη του Fan Club APOEL PARTIDARIOS και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας αυτή θα πετύχει στο μέγιστο βαθμό…

Το νέο υπερχύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων TELSACO SUPER CAR WASH προσφέρει στον πελάτη του την καθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το αυτοκίνητο του. Με τα νέα μηχανήματα αλλά κυρίως με το ανθρώπινο δυναμικό, παρέχει το καλύτερο πλύσιμο του αυτοκινήτου σας μεσα/εξω με ενα εκπληκτικό και αστραφτερό αποτέλεσμα. Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.

Επίσης, στην TELSACO λειτουργεί νέο τμήμα με ελαστικά αυτοκινήτων σε καταπληκτικές τιμές. Στο χώρο θα βρείτε μεγάλο στοκ σε καινούρια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων σε πολύ χαμηλές τιμές. ήδη η πρώτη μεγάλη προσφορά έχει ξεκινήσει και με κάθε αγορά ελαστικών αξίας Ε250 σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ shampoo ή Polish του αυτοκινήτου σας  (ισχύει μέχρι 31/07/2014)

Αυτη είναι μόνο η αρχή και τα καλύτερα έρχονται ΜΟΝΟ για τα μέλη μας. Εγγραφείτε για να μην χασετε τις νεες και μεγάλες προσφορές του νέου μας χορηγού. Κάντε όλοι LIKE στην σελίδα https://www.facebook.com/Telsaco για να γνωρίσετε καλύτερα της προσφέρει η TELSACO στους πελάτες της. Τα μέλη του APOEL PARTIDARIOS θα μπορούν να παραλάβουν την εκπτωτική τους κάρτα από τον Fan Club μας.

Εκ μέρους της Λέσχης Φίλων ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου ευχαριστούμε την διεύθυνση της εταιρείας TELSACO και τους ευχόμαστε καλές δουλειές.

Like
Share
Tweet