Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η βία στα γήπεδα

violenceΕίναι καιρό τώρα που με προβληματίζει η βία στα γήπεδα και αναλογίζομαι τις ενέργειες που έκαναν οι αρμόδιοι φορείς αυτού του βασανισμένου τόπου (βουλευτές-ΚΟΠ-πρόεδροι ομάδων-κόμματα-ΠΤΔ). Ε λοιπόν ένα μεγάλο μηδενικό αξίζει για όλους. Στην ουσία έπρεπε να τους βάλω αρνητική βαθμολογία γιατί με την απραξία και την αδιαφορία τους  εξιτάρουν τους χούλιγκαν ή αλλιώς εξυπνόβλακες  ¨οπαδούς¨ του ποδοσφαίρου να αλωνίζουν εντός και εκτός γηπέδου. Αυτοί που έβγαλαν…

Αυτοί που έβγαλαν τα season tickets και που το έκαναν για να βοηθήσουν την ομάδα μας φυσικά και να απολαύσουν τον Θρύλο αλλά και αυτοί που θα κόβουν το εισιτήριο τους κάθε εβδομάδα για να βρίσκονται πλάι στον θρύλο, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι… Προετοιμασμένοι ψυχολογικά να ανεχτούν τον κάθε χούλιγκαν ή εξυπνόβλακα να κάνει τα δικά του. Να είναι προετοιμασμένοι να χάσουν αγώνες και επίσης αμέτρητες διακοπές σε κάθε παιχνίδι.

Κουράγιο λοιπόν μέχρι να ξυπνήσουν οι ιθύνοντες, μέχρι να χάσουμε κανένα χέρι, πόδι η ακόμα και μια πολύτιμη ζωή ή και μέχρι κάποιοι άλλοι (ξένοι όπως Εγγλέζοι και Γερμανοί) έρθουν να μας επιβάλουν την τάξη και τον νόμο.

Καλό καλοκαίρι φίλοι μου

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Like
Share
Tweet