Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είμαστε απίστευτοι!!!

nicosia-fans-story-topΌταν πριν λίγους μήνες ο Γουστάβο Μαντούκα δήλωσε ότι θα αποχωρησει από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, όλοι μας είπαμε ότι πρέπει να αναλάβει τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου και η διοίκηση της εταιρείας το έπραξε και του έδωσε την θέση. Τώρα που τελείωσαν οι ποδοσφαιρικές μας υποχρεώσεις και ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά και ο τεχνικός διευθυντής να κάνει την δουλειά του, όλοι μας, και λεμέ όλοι μας ανεξαίρετως, τον κρίνουμε και τον κατακρίνουμε για κάποιες αποφάσεις που πήρε μαζί με τον νέο μας προπονητή. Ο Μαντούκα

Ανάλαβε αυτή την δουλειά για να κάνει αυτό που πρέπει! Να φρεσκάρει την ομάδα μας για να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις εΕρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Δεν πήρε αυτή την δουλειά για να κάνει χάρες σε πρώην συμπαίκτες του, φίλους του και του φιλαθλου κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Όπως όλοι οι σωστοί επαγγελματίες θα κριθεί και αυτός από την δουλειά του και από την στιγμή που δεν είναι ‘κυβερνητικός’, δηλαδή δεν έχει εξασφαλισμένη δουλειά μέχρι την σύνταξη του, θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να επιτύχει, αλλιώς ο εργοδότης του θα τον απολύσει.

Έγινε πολύ μεγάλος σάλος γιατί να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τάσου Κίσσα πό την στιγμή που η προσφορά του στο ΑΠΟΕΛ σε όλα τα χρονιά που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα είναι μηδαμινή. Κανένας ππροπονητής που δυστυχώς αλλάξαμε πάρα πολλούς δεν του έχει εμπιστοσύνη να είναι κάτω από τα δοκάρια της εστίας μας γιατί δεν έχει τα αναμενόμενα παιχνίδια στα χέρια του. Όλοι ππιστεύαμε τι θα αποδεσμευτεί ή να δοθεί δανικός σε μια οομάδα που θα παίζει πρώτος τερματοφύλακας και να επιστρέψει στα τριάντα του και να είναι έτοιμος για να διεκδίκησει επάξια την  θέση του 1ου τερματοφύλακα. Αυτό δεν έγινε και όλοι μας αμέσως βγήκαμε στα ΜΜΕ και αρχίσαμε τα ίδια τα παλιά. Για να μην το πράξει αυτό ο Μαντούκα και ο νέος μας προπονητής, σίγουρα θα είχαν τους λόγους τους και να μην ξεχνάμε ότι ο Παρντο ειναι παροπλισμένος μέχρι τον Σεπτέμβρη. Και δεν είναι μόνο για τον Κίσσα που μουρμουράμε, είναι για τον Μπίδη, τον Κακά, τον Μαράις κ.α. Γενικά μουρμουράμε ο καθένας τα δικά του.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτού του ιδίους τις κριτικές και να τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους. Αυτοι θα κρίνουν από το αποτέλεσμα. Να πάμε όλοι διακοπές α γεμίσουμε τις μπαταριές μας, να επιστρέψουμε όλοι στα γήπεδα στις 15/7 για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κάνει ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ταξίδι και να ζήσουμε όλοι μας τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να έχει την υπομονή, να δέχεται τα σκεπτικά των άλλων και να μην ήμαστε μηδενιστές. Ο κάθε ένας από εμάς να κάνει την δουλειά του όπως ξέρει καλύτερα και όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος.

Ας μη δίνουμε τροφή σε όλους τους αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να κατηγορούν και να προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια μέσα στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Γιατί όπως όλοι καλά γνωρίζουν, ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ. Ακριβως  το αντίθετο προσπαθούν να κάνουν οι υπόλοιποι για να έχουν κάποιες ελπίδες για τον τίτλο. Προσπαθούν να μας διχάσουν και εμείς αντί να αντιστεκόμαστε, πέφτουμε στην παγίδα τους. Κερδίσαμε το 2ο συνεχόμενο Double και αντί να είμαστε μες την τρελή χαρά, ξεκινήσαμε τα ίδια. Πρέπει να σοβαρευτούμε επιτέλους και να σταματήσουμε να είμαστε επιπόλαιοι.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet