Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είμαστε έτοιμοι;

Are_you_readyΑύριο πάμε Λεμεσό για να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα λόγο των πολλών και διαφόρων προβλημάτων που έχουμε στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ και στα ενδότερα του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει πόσο δυνατή είναι η ‘σκούφια’ του ΑΠΟΕΛ και πως αντιδρά μετά από ένα πάρα πολύ βαρύ κλίμα. Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη ένταση, αντιδράσεις, συναντήσεις και πάρα πολλή αναστάτωση γύρω από τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε και να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας. Είμαστε όλοι μας ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας και τα θέλω μας. Πρέπει όλοι μας, να δουλέψουμε για τον κοινό μας στόχο που είναι η ανάκαμψη της ομάδας μας. Να σταματήσουμε

Αυτά που κάναμε τον προηγούμενο καιρό και να σταθούμε στο ύψος μας και δίπλα στην ομάδα μας. Πρέπει το παιχνίδι με τον Άρη να το κερδίσουμε για να επανέλθει η ομάδα στις νίκες να σταματήσει η μουρμούρα που σπάει κόκκαλα και να ξαναπάρουν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα μας προσπαθεί να  ανασυνταχτεί σε πάρα πολλούς τομείς, για να μπορέσει να ορθοποδήσει και εμείς πρέπει να δηλώσουμε πάρον σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μας νιώσουν δίπλα τους, στο πλευρό τους, για να μπορέσουν και αυτοί να αντεπεξέλθουν από αυτή την δύσκολη κατάσταση που περνούν την τελευταία περίοδο.

Για το θέμα των μεταγραφών και ποιοι θα αποχωρίσουν από την ομάδα μας και ποιοι θα έρθουν δεν είναι δουλειά δική μας. Δεν θα κάνουμε δημοψήφισμα για το ποιοί ποδοσφαιριστές έρθουν και θα φύγουν.  Ο καθρέπτης των ποδοσφαιριστών και των προπονητών είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να κρίνονται και όχι το τι έκαναν στο παρελθόν τους. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας για να μπορέσουμε ε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους τίτλους. Σε κάποια θέματα έχουμε ξεφύγει και νομίζουμε ότι είμαστε οι περάν όλων και ότι εμείς είμαστε οι αλάνθαστοι. Να αφήσουμε αυτούς που χρυσοπληρώνουμε να κάνουν την δουλειά τους και εμείς να κάνουμε την δική μας δουλειά. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ είναι η δουλειά μας, και αυτό πρέπει να πράττουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι μας είμαστε έτοιμοι για το αυριανό μας παιχνίδι και ειδικά οι ποδοσφαιριστές μας, που πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και μεγάλη θέληση για να πάρουμε το τρίποντο που τόσο πολύ θέλουμε. Στο μενού αύριο έχει μόνο την λέξη νίκη και αυτό πρέπει να πάρουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε παρόν και στο Τσιρειο να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η ομάδας μας για να επανέλθει στις νίκες και στην ηρεμία.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet