Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είμαστε και εμείς ΕΔΩ!!!

ApoelPlayers_2016_17Τώρα που τέλειωσε, η μεταγραφική περίοδος του Καλοκαιριού, και έγινε μεγάλο σούσουρο, για τις μεταγραφές που έγινα, και γι’ αυτές που δεν έγινα στην ομάδα μας. Ο καθένας από εμάς, έχει να πει το δικό του, είτε στην οικογένεια τους, είτε στους φίλους τους, είτε ακόμη στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού μας, μέσα από της γνωστές εκπομπές των ΜΜΕ. Ο κάθε ένα από εμάς το βλέπει από την δική του σκοπιά και αντίληψη, άλλοι το βλέπουν προπονητικά, άλλοι λόγο φιλίας και συμπάθειας προς κάποιους ποδοσφαιριστές, άλλοι το βλέπουν σαν θέμα πρεστίζ, και άλλοι το βλέπουν οικονομικά. Κανένας όμως από εμάς, δεν το βλέπει ανθρωπιστικά, και ότι οι υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές μας, είναι άνθρωποι και αυτοί, και ζούμε σε μια κλειστεί κοινωνία, λόγο του μεγέθους μας, όπου οι ποδοσφαιριστές μας, τα ακούνε και τα μαθαίνουνε όλα, όσα λέμε, γι’ αυτούς και για την ομάδα μας.

Εάν είχαν το δικαίωμα ή την άδεια της διοίκησης και του προπονητή τους, οι ποδοσφαιριστές μας, να βγουν να μας πουν 2-3 κουβέντες, σίγουρα θα μας έλεγαν, «ρε παιδιά, είμαστε και εμείς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Γιατί μας μειώνεται και δεν μας εμπιστεύεστε;» Για μας κατηγορείτε, και ζητάτε νέες μεταγραφές; Γιατί δεν μας δείχνεται εμπιστοσύνη, και μας ρίχνετε συνέχεια την ψυχολογία μας στα πατώματα;

Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας, κάποτε στην θέση των ποδοσφαιριστών μας, για να καταλάβουμε πόσο τους πληγώνουμε, άθελα μας φυσικά, και τι ψυχολογία τους δίνουμε, όταν κάποιους από αυτούς, τους έχουμε στημένους στο τοίχο, και τους περιμένουμε να κάνουν το λάθος, για να τους ορμίζουμε. Όλοι μας, πέφτουμε σ ‘αυτή την παγίδα, να παρασυρόμαστε, για τις μεγάλες προσδοκίες που έχουμε για την ομάδα μας, και να μειώνουμε ποδοσφαιριστές μας, απλός για να ικανοποιήσουμε, τα δικά μας, ποδοσφαιρικά θέλω.

Λάθη στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας γίνονται αρκετά, τα τελευταία χρόνια από τους υπεύθυνους μας, που συμπεριλαμβάνει, την τεχνική ηγεσία, υπευθύνους προγραμματισμού και πάνω από όλα την διοίκηση μας. Έχουν σπαταληθεί και χαθεί, αρκετά λεφτά σ ‘αυτό το τομέα, και κάποτε πρέπει να αλλάξει και η διαδικασία αυτού του κομματιού. Το μοντέλο αυτό που χρησιμοποιείται, δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε και πρέπει να το εγκαταλείψουμε.

Οι μεταγραφική περίοδος τελείωσε, όσοι ήρθαν, ήρθαν και όσοι  έφυγαν, έφυγαν. Πρέπει τώρα να πορευτούμε, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, και να τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Πρέπει να τους εμψυχώσουμε, και να τους δείξουμε ότι τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Όση περισσότερη εμπιστοσύνη τους, δείξουμε, τόσο περισσότερο θα πολεμάνε στο γήπεδο για εμάς και για την ομάδα μας.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και η μουρμούρα μας, πρέπει να σταματήσει. Οι ποδοσφαιριστές μας, μας χρειάζονται να είμαστε δίπλα τους και ενωμένοι, σαν μια γροθιά, για να ‘πολεμήσουμε’ όλους τους αντιπάλους μας, που είναι έτοιμοι να μας κατασπαράξουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας, μπορούν να ξανακατακτήσουν το τίτλο του πρωταθλητή, φτάνει να τους στηρίξουμε και να τους εμπιστευτούμε.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet