Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ίντα χαπάρκα κοπέλια. Φταίει ο ΑΠΟΕΛ???

christofias-kai-omonoiaΤζαι ξαφνικά ανακαλύψαμε την “τασιηνόπιττα“. Το Ακελ νεκατώνεται μέσα στην ομόνοια! Γουάο! Μιλούμε για φοβερή ανακάλυψη! Παραπάνω τζαι που την ανακάλυψη του τηλεφώνου τζαι του ανσανσέρ!!! Κανένας εν το επερίμενε! Εππέσαν ούλλοι που τα σύνεφα! Ρε μα εν δυνατόν? Εν πιστεύκω! … Τότε … “Καλά ρε. Εσείς που βρίσκετε τόσα ριάλια? ” … “Εκάμαμε γκάλα ντίννερ ρε φίλε τζαι που τα χωρκά” …” Ρε μα περιπαίζετε μας?

Πόσα να συνάξεις που τον καφενέ στο Τζίτι!” … “Βοηθά ο κόσμος ρε κουμπάρε”… “Καλάν επίσετε μας” … Βασικά τζήνα που έξερε ούλλη η Κύπρος τόσα χρόνια, εκατατεθήκαν τζαι ΕΝΟΡΚΩΣ στο δικαστήριο. Το τρίγωνο “Χριστόφκιας – Μιλτής – Ακελ” εκάμναν διάφορα παιχνιδάκια … Στη μέση η ομόνοια.  Πρέπει να πηαίνει καλά η ομόνοια για να πηαίνει καλά το Ακελ τζαι ο Χριστόφκιας. Απλά πράματα. Τζαι δώστου να σιονώνεται το χρήμα βήρρα.

Φέρε τζαι τον Λούα Λούα φέρε τζαι τον Πατσατζόγλου φέρε τζαι τον Λεμονή. Δώκε τζαι τόσα του Οκκά … δώκε αλλό τόσα  του “Οντζιά” … Ριάλια έχουμε.  Μα πού τα ήβρετε ρε!!! Δώστε τους όσα θέλουν τζαι εν να τα κανονίσουμε. Εν γίνεται να πανηγυρίζουν οι ΑΠΟΕΛίστες με τα Τσάμπιονς Λίγκ τζαι οι ομονοιάτες να κόψουν πίσω. Εν να ππέσουν τα ποσοστά του κόμματος ύστερα! Κάτι πρέπει να κάμουμεν! Τζαι αρκέφκουν τα σχόλια μετά … Κάτω τα χέρια που την ομόνοια … λευτεριά  κλπ. Παντές τζαι τωρά έμαθαν ότι το Ακέλ νεκατώνεται με στην ομόνοια!

Τόσα χρόνια εν είσιε σχέση με την ομόνοια! Τα τελευταία χρονιά σιόρ! Το Ακελ ΠΑΝΤΑ ενεκατώνετουν με στην ομόνοια. ΠΑΝΤΑ!!! Απλά άμαν σας εβόλευκεν … η ΕΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι σας εβόλευκεν, επαίζετε πελλόν. Τωρά φκαίνετε τζαι αδικημένοι!!! Τάχα … μάνα μου ρε τι εκάμαν της αγαπούλας μας!!! Κλαψ … κλαψ …Οι Οι εν πιστεύκω! Μα εν δυνατόν? Αποκλείεται να εγίναν έτσι πράματα.

Ο πίκρης 

Like
Share
Tweet