Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπάρχουν πιθανότητες διάκρισης;

EL MatchesΒλέπωντας την ομάδα στο παιχνίδι με την πάφο, κατάλαβα ότι και βάθος υπάρχει στην ομάδα αλλά και όρεξη για κάτι περισσότερο. Όλα αυτά βέβαια χωρίς να αντιμετωπίσουμε ακόμη ομάδα που να είναι κοντά στο δικό μας επίπεδο. Το παιχνίδι με την αεκ θα αποδείξει κατα πόσο αυτή ο ομάδα μπορεί για την υπέρβαση τόσο σε κυπριακό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα έφερε στον δρόμο μας 3 ομάδες που ενα καλό ΑΠΟΕΛ, μπορεί να κυνηγήσει την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Το κάναμε και παλιά, θα πρέπει να το επιδιώξουμε και φέτος.

Προσωπική μου γνώμη είναι οτι μεγαλύτερη παγίδα για την ομάδα μας κρύβει η ομάδα της Τρίπολης. Είναι ομάδα η οποία ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια και υπάρχει η πιθανότητα να κρύβει παγίδες. Οι άλλες ομάδες είναι γνωστές για τον τρόπο που αγωνίζονται και οι οποίες κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην ευρώπη.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και με την αλλαγή στο πηδάλιο της ομάδας, θέλω να ελπίζω ότι θα παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο απο εδώ και πέρα. Οι φιλοσοφία και ο τρόπος δουλείας του Τιμούρ είναι σε όλους μας γνωστός και το καλό είναι ότι η πειθαρχία θα επέλθει στον Αρχάγγελο κάτι που σταμάτησε την μέρα που αποχώρησε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Ένα καλό ΑΠΟΕΛ κοίταξε κατάματα ομάδες όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ζενίτ, Πόρτο, Τσέλσι, και άλλες. Γιατί να μην το ξανακάνουμε με πιο αδύναμες ομάδες; Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και ειδικότερα του Τιμούρ.

Και στην Ευρώπη ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

 Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet