Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπόθεση ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ: Τι πραγματικά μπορεί να φταίει;

apoel-travmatismoiΜόνο déjà vu μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που διαβάζουμε και βλέπουμε στο φετινό ΑΠΟΕΛ μας. Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο και ποδοσφαιριστές παθαίνουν υποτροπές είτε κανούργιους τραυματισμούς πρίν ακόμα προλάβουν να αγωνιστούν. Η ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΕΛ για ενοχλήσεις του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο γαστροκνήμιο και το αποτέλεσμα των εξετάσεων με την διάγνωση οτι πρόκειται για κάκωση με βάζουν σε σκέψεις για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για την κατηφόρα που παίρνουν οι παίκτες μας στο κεφάλαιο τραυματισμοί.

Άραγε ποιός είναι ο πραγματικός υπαίτιος; Προπονητής; Ιατρικό επιτελείο; Το φυσιοθεραπευτικό τμήμα του Αρχάγγελου στην αποθεραπεία και αποκατάσταση; Οι γυμναστές;

Το ξαναζήσαμε αυτό επι καιρό Δώνη όταν ο γυμναστής της ομάδας φάνηκε ότι ΔΕΝ κατείχε το θέμα. Είναι ευρέως γνωστό ότι ΕΑΝ η φυσική και μυϊκή κατάσταση των ποδοσφαιριστών μιας ομάδας δεν αποκτηθεί απο την προετοιμασία και μετέπειτα, τότε οι πιθανότητες τραυματισμών αυξάνονται σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από μια σωστή και καθώς πρέπει προετοιμασία.

Το ιατρικό και παραϊατρικό επιτελείο της ομάδας το είχαμε και επι καιρό Γιοβάνοβιτς αλλά και πιο παλία και τα προβλήματα που έχουμε τα τελευταία 1-2 χρόνια ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ. Προπονητές και προπονητικά επιτελεία αλλάξαμε πολλά και αυτό έχει σαν αντίκτυπο στην σωματική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που είναι χρόνια στο ΑΠΟΕΛ.

Καιρός είναι το συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ να κάθίσει κάτω και να διερευνήσει το φλέγον θέμα γιατί στο τέλος αντί για ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ θα ονομαζόμαστε Γενικό νοσοκομείο ΑΠΟΕΛ. Είναι κρίμα παίκτες όπως ο Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Βινίσιους και άλλοι να ταλαιπωρούνται ΣΥΧΝΑ με τραυματισμούς με μοναδικό αντίκτυπο, να χρειαστεί να τερματίσουν την καριέρα τους στο απόγειο της.

Κύριοι διοικούντες, διευθετήστε το θέμα τωρά που είναι γρήγορα ΠΡΙΝ να είναι πολύ αργά. Το ξέρω τα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές μας είναι πάρα πολλά χρόνο με τον χρόνο αλλά εάν θέλουμε να ονομάζουμε τον ΑΠΟΕΛ μας ομάδα ισάξια με τις ευρωπαϊκές ομάδες των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, η σωματική υγεία του συνόλου θα πρέπει να είναι άψογη.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet