Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υποτίμηση – υπεροψία – μουρμούρα

blahΓια ακόμα μια φορά φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Για ακόμα μια φορά μια ομάδα χωρίς πάθος. Για ακόμα μια φορά να μην μπορούμε να κερδίσουμε ένα ντέρμπι στην έδρα μας. Για ακόμα μια φορά να βλέπουμε μια ομάδα που σε σημεία του παιχνιδιού να μην έχει αρχή και τέλος.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι είδαμε την ομάδα μας να αυτοκαταστρέφεται στο γήπεδο. Μια ομάδα που ενώ το καθήκον της ήταν να μπει στο γήπεδο και να μασάει σίδερα από το πάθος για την νίκη, μπήκε και στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα μασούσε απλά χορτάρι για να ικανοποιήσει την δίψα για νίκη.

Μια ομάδα χωρίς πάθος, μερικές φορές να μπάζει από παντού και να βλέπουμε προβλήματα τόσο στο κέντρο το οποίο είχε χαθεί όσο και στην άμυνα. Για επίθεση δεν θα γράψω γιατί όταν έχεις προβλήματα στις άλλες σου 2 γραμμές τότε και η επίθεση θα βυθιστεί και αυτή μαζί με τις υπόλοιπες. Να βλέπουμε λανθασμένες μπαλιές, πολλές φορές την άμυνα να διώχνει τη μπάλα απλά και μόνο για να φύγει από την περιοχή και ας πάει στο πουθενά.

Ειδικός δεν είμαι και ούτε κατέχω δίπλωμα προπονητικής. Αλλά θεωρώ ότι έγιναν κάποιες λάθος επιλογές από τον προπονητή μας . Ο κατεξοχήν αρμόδιος αυτός είναι και αυτός θα ορίσει το ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι όχι. Αλλά σαν οπαδός που ακολουθεί την ομάδα σε κάθε εντός και εκτός παιχνίδι θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να σχολιάζω αυτά που βλέπω και θεωρώ λάθος.

Είμαστε ΑΠΟΕΛ και απαιτούμε οι παίχτες σε κάθε παιχνίδι να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Παίχτες χωρίς πάθος δεν έχουν θέση ούτε στην 11αδα ούτε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μας.

Είδαμε και μετά από καιρό το ΓΣΠ να μαζεύει πάνω από 10000 κόσμο. Ήτανε ντέρμπυ ε;;; Κρίμα που δεν κερδίσαμε και δώσαμε για ακόμα μια φορά το δικαίωμα στους γνωστούς αγνώστους να αρχίσουν την μουρμούρα.  Οι γνωστοί άγνωστοι που δίνουν το παρόν τους σε ντέρμπυ, ευρωπαϊκά και φιέστες. ΚΟΙΝΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΪΡΚΑ.

Ελάτε γήπεδο κάθε βδομάδα, να φάτε νερά, κρυάδα, ταλαιπωρία και τότε θα δικαιούστε όχι να μουρμουράτε αλλά να σχολιάζετε. Προστατέψετε την ομάδα και μην την σταυρώνετε.

 ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

FIRE*FAN

Like
Share
Tweet