Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτό ονειρευόντουσαν;

pinto_ailton_triskoΠολλοί λίγοι ποδοσφαιριστές που φεύγουν από το ΑΠΟΕΛ για να κάνουν καλύτερη καριέρα στην Κύπρο ή στο εξωτερικό το καταφέρνουν. Δεν είναι εύκολο να βρουν της συνθήκες που βρίσκουν στον Αρχάγγελο και στην Κύπρο! Τρεις από αυτούς, Ελιο Πίντο, ο Ιβάν Τρισκόφσκι και ο Αϊλτον Αλμέιδα, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αγωνιστούν σε καλύτερα πρωταθλήματα από το κυπριακό, αλλά όχι σε καλύτερη ομάδα σε προοπτική από το ΑΠΟΕΛ! Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές λατρευτήκαν από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όπως και πολλοί άλλοι, και τώρα στις ομάδες τους είναι ασήμαντοι. Είναι από τον πάγκο μέχρι την αλλαγή, εάν είναι τυχεροί. Οι ομάδες τους δεν τα πάνε καθόλου καλά. Δεν είναι καν στους ευρωπαϊκούς ομίλους, εκτός από την Λέγκια, αλλά δεν παίζει ο Πίντο

Αυτά ονειρευτήκαν όταν έφευγαν από το ΑΠΟΕΛ! Έχασαν και αυτοί, χάσαμε και εμείς αλλά με την μόνη διαφορά ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και αθάνατο θα ζεί! Στο ΑΠΟΕΛ ήταν εντεκαδάτοι και αντικατάστατοι. Ο κόσμος τους λάτρεψε, τους είχε ψηλά στην υπόληψη του. Παίρναμε κάθε χρόνο και τίτλο, κάναμε εκπληκτικές εμφανίσεις στους ομίλους στο Championς League, τους έβλεπε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και τους χαιρότανε. Τώρα… πως νιώθουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές; Άφησαν μια ομάδα που τους ανέδειξε και πήγαν σε άλλες που τους βύθισαν στην αφάνια! Το κακό είναι ότι δεν πληρώνονται πολύ περισσότερα από ότι έπαιρναν στο ΑΠΟΕΛ.

Εάν το ΑΠΟΕΛ είχε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, στο ρόστερ του αυτή την στιγμή, θα ήταν ασυναγώνιστο! Θα ξαναγράφαμε ιστορία, θα παίρναμε και άλλους τίτλους και θα είμασταν ευχαριστημένοι όλοι. Είναι κρίμα και άδικο για κάποιες λανθασμένες αποφάσεις ή προσδοκίες να υποσφέρουν και αυτοί αλλά και εμείς. Όπως είπαμε όμως, με την μόνη διαφορά ότι το ΑΠΟΕΛ αργά ή γρήγορα θα βρει τα πόδια του!!!

Σαν το ΑΠΟΕΛ ΚΑΝΕΝΑ.

Hitman

Like
Share
Tweet