Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου;

achievements_apoelΧρόνια πολλά σε όλους, πάντα με υγεία και χαρά. Αυτές τις γιορτινές μέρες, κυριαρχούν οι ευχές μεταξύ συγγενών και φίλων στα παραδοσιακά οικογενειακά και φιλικά τραπέζια που πηγαίνουμε. Το φαγητό, το πότο, η διασκέδαση και τα γνωστά πειράγματα είναι στο επίκεντρο αυτό των συναντήσεων. Σε ένα από αυτά τα τραπέζια και σαυτά τα πειράγματα, ένας φίλος, φίλαθλος άλλης ομάδας, εκεί που κάναμε τα ποδοσφαιρικά πειράγματα, μου έκανε την εξής ερώτηση. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου; Στην αρχή το πήρα για αστείο, αλλά με ξαναρώτησε. Σοβαρομιλώ, είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου; Πες μου ειλικρινά; Μετά από αυτή την ερώτηση …

Πραγματικά σάστισα από το θράσος του, να ερωτάει εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ εάν είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας. Εάν είναι δυνατόν, να μας κάνουν εμάς τέτοια ερώτηση και να μιλάνε σοβαρά. Κατάλαβα τότε πόσο πολύ μας ζηλεύουν και αυτή η ζήλεια τους μετατρέπετε σε μίσος προς εμάς του ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Πήρε φυσικά την απάντηση που έπρεπε να πάρει, δηλαδή, εάν δεν είμαστε εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, ποιοι άλλοι φίλαθλοι είναι πιο ευχαριστημένοι από την ομάδα τους. Όταν τα τελευταία πέντε χρόνια η ομάδα μας, πήρε 4 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 2 super cup και παίξαμε 3 φορές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, 2 φορές Europa League και 1 φορά Champions League, τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να πιστέψουν ότι είμαστε ευχαριστημένοι; Η ομάδα σου τι έκανε, των ρώτησα, και είσαι ευχαριστημένος μαζί της; Τότε σάστισε, και ξανάφερε τα λογικά του. Μα φέτος δεν κερδίσατε ντέρμπι μου είπε.

Εάν μια χρόνια είναι επιτυχημένη, την κρίνεις στο τέλος της σεζόν και όχι σε μεμονωμένα παιχνίδια. Ναι, δεν κερδίσαμε ντέρμπι, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα από αυτούς που μας κέρδισαν και δεν δικαιούμασταν να χάναμε. Είχαμε τόσους τραυματισμούς, και άλλους με αδικαιολόγητες κάρτες, και οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με ότι καλύτερο είχαν, και με τους ‘Νιτζιά’ υπέρ τους και μας κέρδισαν καταλάθος. Κάναμε αρκετά λάθη, για το βεληνεκές που έχει η ομάδα μας, αλλά εμείς τα αναγνωρίζουμε και θα τα διορθώσουμε. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά, που έχουμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Αναγνωρίζουμε τα λάθη που μας αναλογούν και δίνουμε λύσεις άμεσα.

Έτσι θα γίνει και τώρα, αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ήδη έχουν αποκτηθεί 2 ποδοσφαιριστές, ο Μιλάνοφ και Γιαννιέκας και θα αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός πολύ σύντομα και ο τέταρτος προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Θα περιμένουν κάποιες απαντήσεις, για να πάρουν την τελική απόφαση, για το ποιος θα είναι ο τέταρτος που θα εγγραφή στο ρόστερ μας. Η ομάδα που κτίζετε τώρα δεν είναι μόνο για να κατάκτηση του Double, αλλά και για να είναι έτοιμη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Να μην ξεχνάμε και την εργοδότηση του Τόζα Σάμπουριτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Ο πρόεδρος μας, κ Πρόδρομος Πετρίδης, τόνισε αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές μας, και τεχνική ηγεσία, ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλεύουμε σαν ομάδα για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να σταματήσουμε την μουρμούρα, να πηγαίνουμε στα γήπεδα, για να βοηθούμε την ομάδα μας. Να σταματήσουμε να βγαίνουμε στο ΜΜΕ και να κατηγορούμε την ίδια μας την ομάδα, γιατί αυτά ακούνε οι άλλοι φίλαθλοι και παίρνουν την λανθασμένη εντύπωση ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το ΑΠΟΕΛ μας. Απλός εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είμαστε, ΑΠΛΗΣΤΟΙ, και δεν δεχόμαστε τα κάτω της ομάδα μας. Σίγουρα λάθη γίνονται, αλλά εμείς τα μεγαλοποιούμε και δίνουμε λανθασμένη εντύπωση στους υπόλοιπους.

Όλοι μαζί ενωμένοι, να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας, να μην αφήνουμε κανένα να την κατηγορεί και να την μειώνει, και όλα θα πάνε καλά. Όσους βαθμούς και να είμαστε πίσω από τον πρώτο, εξακολουθούμε να είμαστε το πρώτο φαβορί, γιατί είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και όλοι οι άλλοι μας φοβούνται. Τώρα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο, για να δώσουμε την δική μας μάχη. Τα στόματα μας, να κλείσουν και να ανοίγουν μόνο για συνθήματα και τραγούδια υπέρ της ομάδας μας.

ΑΠΟΕΛ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet