Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είστε απένταροι; Δεν φταίμε εμείς!!!!

empty_poketsΟι κόκκινοι φάκελοι πάνε και έρχονται και οι ΚΟΠριτες τον χαβά τους. Περιμένουν όλες οι ομαδούλες που δεν έχουν από τον ήλιο μοίρα, να παίξουν με την καλύτερη ομάδα του νησιού, για να βγάλουνε κανένα μεροκάματο, γιατί βαθμούς ξέρουν δεν μπορούν να πάρουν από εμάς. Έτσι εκμεταλλεύονται την κατάσταση, όταν παίζουν με το ΑΠΟΕΛ, να αφήνουν τα τέρματα να μπαίνουν στην εστία τους για να κερδίζουν χρήματα στο στοίχημα. Είναι όλες σχεδόν οι ομάδες απένταρες και πατωμενες στα χρέη ετσι βρίσκουν την ευκαιρία με το ΑΠΟΕΛ για να ρεφάρουν λίγο και να καλύψουν ότι μπορούν. Φυσικά …

Για όλα αυτά, ο μεγάλος ΚΟΠριτης Κουτσοκούμνης, που μετά που είχαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με 12 ομάδες και εκείνη την περίοδο δεν είχαμε και πολλούς φακέλους, να βρει τρόπο να ικανοποιήσει τους ‘φίλους’ του! Είχε την τρελλη ιδέα να αυξήσει τις ομάδες σε 14 αντί να τις μειώσει στις 10 που ήταν αρχικά το πλάνο. Με αυτή του την εισήγηση, ικανοποίησε, τους παίχτες του στοιχήματος, και ξαναεκλέγεται και αυτός πρόεδρος της διεφθαρμένης ΚΟΠ, που καθημερινά μαυρίζει το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, έχουμε και τους χοχους, να γράφουν tweets, <<Έχει γάμους που δεν μάζεψαν τόσους φακέλους>>. Καλά ρε βλάκες δεν ξέρετε τον λόγο γιατί στα δικά σας παιχνίδια δεν έχει κόκκινους φακέλους; Να σας τον πούμε εμείς. Ο λόγος είναι ότι οι μικρές ομάδες σας θεωρούν ομαδούλα τις ίδιας δυναμικής μαζί τους και από εσάς μπορούν να πάρουν βαθμούς, γι’ αυτό από εσάς θέλουν να κερδίσουν βαθμούς αφού μπορούν και από την ομάδα μας, που δεν μπορούν να πάρουν βαθμούς, θέλουν να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα. Αυτοί αποφασίζουν τι θα πάρουν από την κάθε ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι χορτασμένος από λεφτά και εκατομμύρια. Κάθε μήνα, εμβάζονται από την UEFA εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό μας και δεν έχουμε την ανάγκη του στοιχήματος για να δούμε το χρώμα του χρήματος. Απεναντίας εσείς, ξεκινήσατε περιοδείες στα χωριά της Κύπρου για να μαζέψετε μαύρο χρήμα, με την βοήθεια του κόμματος σας φυσικά, για να μπορέσετε και εσείς οι απένταροι να κάνετε Πάσχα.

Έπρεπε τουλάχιστο, εάν είχατε έστω και λίγο μυαλο, εάν θέλετε να λέγεστε μεγάλη ομάδα, που λέει ο λόγος, να σταθείτε υπερ του ΑΠΟΕΛ, για το τι γίνεται στις μεγάλες ομάδες από τις μικρές. Αλλά από μόνοι σας έχετε κατατάξει την ομαδούλα σας στην κατηγορία των μικρών, λόγο του ότι είστε και εσείς μια απένταρη ομάδα.!!!

Συγχαρητήρια, αλλά θα έρθει και εσάς η σειρά σας και τότε θα δείτε την δύναμη του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΣΤΑ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet