Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιστορίες ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

taxithepse_masΞεκινάς για το αεροδρόμιο με το γαλαζοκίτρινο σου κασκόλ δεμένο στην χειραποσκευή των 10 κιλών. Τόσο δικαιούσαι με τις εταιρείες χαμηλού κόστους  … Εξάλλου για 2 – 3 νύχτες, δεν χρειάζεσαι περισσότερα ρούχα. Μόνο τα απαραίτητα … Ο πρώτος “σταθμός” του αεροπλάνου, δεν θα είναι και ο τελικός σου προορισμός. Έχεις πολλά ακόμα να “τραβήξεις” … Θα πρέπει να διανυκτερέυσεις κάπου ένα βράδυ,  ή να περιμένεις ώρες στο αεροδρόμιο για την επόμενη σου πτήση.

Βασικά, κάνεις ότι μπορείς για να τη “βγάλεις” όσο πιο οικονομικά γίνεται. Δίκλινο ή και τρίκλινο μερικές φορές … Τρείς “μαντράχαλοι” στο ίδιο δωμάτιο? Ε και τί έγινε! Θα βολευτούμε ρε … Με την αποστολή?  Πού λεφτά για τέτοια  … Άσε καλύτερα … Ο ενδιάμεσος σταθμός, δεν προσφέρεται για πολλά πολλά. Ίσως, να μην γνώριζες καν πως υπήρχε τέτοια πόλη … Το αεροδρόμιο, πιο μικρό από της Πάφου. Αν είσαι τυχερός, βρίσκεις κάτι να φας, άντε να πιείς και καμιά μπύρα και “βουρ” για ύπνο … Τι ύπνο δηλαδή … Σε 4 ώρες πρέπει να είσαι στο αεροδρόμιο για την επόμενη σου πτήση. Ξυπνάς από το χάραμα και ξεκινάς για το αεροδρόμιο … για να πάρεις την πτήση για τον τελικό σου προορισμό.

Εκεί δηλαδή που θα αγωνιστεί το ΑΠΟΕΛλι! Φτάνεις στην πόλη … όποια και αν είναι αυτή … Είναι τόσες πολλές άλλωστε …  Δεν έχει σημασία … Πρώτη γνωριμία … Ήρθαμε! Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ από την Κύπρο, υποστηρίζουμε ΑΠΟΕΛ και ήρθαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα! Οι ντόπιοι σε βλέπουν αποχαυνωμένοι … ( η σε έβλεπαν τουλάχιστον )  … σε βγάζουν τρελλό. Θέλουν να σου πουν  … “Καλά ρε, είστε τρελλοί?

Ποιοί είστε εσείς και θα τα βάλετε μαζί μας!!” … Εμείς τον “χαβά” μας …Το λέμε και το εννοούμε! Δεν ήρθαμε για πλάκα! Πιστεύουμε στην ομαδά μας!  Η πόλη κατακλύζεται από γαλαζοκίτρινες και Ελληνικές σημαίες. Στα μπαλκόνια των ξενοδοχείων, στις γέφυρες, στις πλατείες  … παντού ΑΠΟΕΛ και ΕΛΛΑΔΑ! Η πόλη  γεμίζει “πελλό Κυπραίους” …

Οι ιδιοκτήτες των μπυραριών και των εστιατορίων τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση  … Βγάζουν φωτογραφίες με τα κασκόλ του ΑΠΟΕΛ! Τρελοί είναι με τέτοια είσπραξη? … Εσύ να τραγουδάς ασταμάτητα  … “Θρύλε ολέ σ’αγαπώ φέρε μας το Ευρωπαϊκό”. Αν καταλάβαιναν τι λέμε, σίγουρα θα μας έβγαζαν του ψυχιατρείου  … Φτάνει η ώρα για το γήπεδο … Πορεία … Πιο πολλές φωνές, σημαίες και κασκόλ. Ο κόσμος είναι μαζεμένος πλέον …

Τώρα αντιλαμβάνεσαι πραγματικά πόσοι έχουν κάνει το ίδιο ταξίδι μαζί σου. Βρίσκεις φίλους και γνωστούς. Άλλοι απ’ευθείας, άλλοι με ενδιάμεσο σταθμό και άλλοι έχουν κάνει πιο δύσκολο ταξίδι από το δικό σου. Τίποτα όμως δεν έχει σημασία πλέον. Είναι όλοι εκεί!

Τρελαμένοι για τον ΘΡΥΛΟ!Έτοιμοι για το γήπεδο! Άλλοι αισιόδοξοι, άλλοι συγκρατημένοι και άλλοι σίγουροι για θετικό αποτέλεσμα! Φτάνεις στο γήπεδο. Πραγματικό στολίδι! Ούτε στα όνειρα μας τέτοια γήπεδα στην Κύπρο … Α ρε ΘΡΥΛΕ μου, που παίζεις!!! Η ομάδα “πατάει” πολύ καλά … Σκοράρει! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΜΟΣ! ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ συναίσθημα να σκοράρει η ομάδα εκτός έδρας στην Ευρώπη! Είναι η στιγμή που “αποσβαίνεις” το ταξίδι σου!!!

Γι’αυτό τον λόγο “πετάς” με εταιρείες χαμηλού κόστους, γι’αυτό τον λόγο βρίσκεσαι πολλές ώρες στα αεροπλάνα αλλάζοντας πτήσεις συνεχώς, γι’αυτό τον λόγο κοιμάσαι σε τρίκλινα με τους “μαντράχαλους” φίλους σου, γι’αυτό τον λόγο γίνεσαι “ζόμπι” από την κούραση! Για αυτό το “ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!” Το εκτός έδρας γκολ που θα σου δώσει ελπίδες … Στόχος επιτευχθεί!  Θετικότατο αποτέλεσμα … Επιστροφή στην Κύπρο. “Διαδικασία” ταξιδιού?

Η ίδια … Δεν πειράζει. Χαλάλι 1000 φορές! Άξιζε και με το παραπάνω! Άντε … την άλλη βδομάδα ελάτε Γ.Σ.Π … Σας περιμένουμε …

Αιτωλος

Like
Share
Tweet