Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ήταν για να περάσει μέρα μας!!!

kalitero_podosfairoΑπό εχθές αρχίσαν οι ΑΠΟΕΛιστες την απόβαση τους στο Λονδίνο για το μεγάλο αυριανό μας παιχνίδι μας με την Τοττεναμ. Σήμερα ταξίδεψαν οι περισσότεροι και αύριο θα πάνε και οι τελευταίοι, σύνολο 7,000 τρελοί ΑΠΟΕΛιστες να βρεθούν στο Wembley Stadium, να είναι διπλά στην μεγάλη προσπάθεια της ΑΠΟΕΛαρας μας, να προκριθεί στους 32 του Europa League. Η χθεσινή μεγάλη ήττα της ομόνοιας, επισκίασε το μεγάλο αυτό γεγονός της ομάδας μας για να ασχοληθούμε με τα χάλια κάποιας ομάδας που πιστεύουν ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και για ότι τους συμβαίνει φταίει ο ΑΠΟΕΛ.

Το γεγονός ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι, χατιρικά έφαγαν 3 τέρματα και στις δηλώσεις τους, είπαν ότι μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν αυτή που έβγαζε την μπάλα από τα δίκτια της, τι άλλο μπορείς να πεις. Εψές έφαγαν 5 και στις δηλώσεις τους είπαν ότι για 30 λεπτά ήταν κυρίαρχη η ομάδα τους, τότε μιλάμε για μεγάλα ρίφια. Ότι τους σύρνουν, τρώωτο.

Να μην πούμε για τα μεγάλο σλόγκαν, «Φέτος θα είναι αλλιώς», τα λεωφορεία για τα μεγάλα ταξίδια στην μεγαλόνησο και άλλες πολλές μ@λ@κιες που τους γέμισαν τον νου τους, για να νιώθουν καλύτερα.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε και ασχολούμαστε μαζί τους, γιατί μετά την εξάρα που δεχθήκαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης, όλα αυτά τα ρίφια, όταν τα έβλεπες, το χαμόγελο τους, ήταν ως τα αυτιά τους και η γλώσσα τους δεν σταματούσε να μας ειρωνεύονται αλλά όπως λένε και οι ίδιοι, κάποτε ο τροχός εν να γυρίσει.

Επειδή ο τροχός κάποτε εν να γυρίσει, ο πρόεδρος μας, ο Μανιταράς μας, βρήκε τρόπο η ομάδα μας να κινείτε με ΑΠΟΕΛιστικο αεροπλάνο, για να μην γυρίσει ποτέ ο τροχός, γιατί εμείς θα είμαστε πάντα στα ύψη και θα μας βλέπουν πάντα από ψηλά, για να συν ειδοποιήσουν πόσο μικροί είναι κοντά σε εμάς.

Σήμερα η αγαπούλα, μας ανάγκασε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα, από τα πολλά τρεχάματα που έχουμε να κάνουμε μέχρι να επιστρέψουμε ξανά στο τόπο μας. Είναι μια ευχάριστη νότα στην ζωή μας, που μας κάνει να ξεχνάμε τα πολλά έξοδα που έχουμε εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες.

AT 9:45

APOELIN WILL

BE LIVE FROM

LONDON

Hitman

Like
Share
Tweet