Κύριε Υπουργέ…είσαι άδικος

Κ. υπουργέ, κ. Κωσταντίνο Ιωάννου, τι είναι αυτά τα ανισότητα διατάγματα που έχετε εκδώσει?

Τι είναι αυτά τα διατάγματα που δεν θέλετε τον κόσμο να είναι σε ανοικτούς χώρους και τους ωθείτε στους κλειστούς?

Τι είναι αυτοί οι παραλογισμοί που έχετε εκδώσει?

Ξέρουμε όλοι, ότι προσπαθεί η πολιτεία και εσείς, να προστατεύσετε τον κόσμο από αυτή την πανδημία και αυτό το εκτιμάμε, αλλά δεν μπορείτε να κρατάτε δυο μετρά και δυο σταθμά.

Δεν μπορείτε να λέτε του κόσμου ότι δεν μπορείτε να είστε σε ανοικτούς χώρους γιατί θα κολλήσετε το ιόν, αλλά σε κλειστούς χώρους μπορείτε να είστε και με χωρίς μάσκα!!!

Είναι αδιανόητο, σε ένα ανοικτό γήπεδο, χωρητικότητας 20,000 θεατών να μην μπορούν να πάνε τουλάχιστο 8,000 κόσμος με την μάσκα τους,  για να παρακολουθήσει τον αγώνα!!!

Αυτοί οι 8,000 θεατές που θα πήγαιναν στο ανοικτό γήπεδο με την μάσκα τους, τώρα θα πάνε σε κλειστά φαν κλαπ, μπυραρίες, καφέ, εστιατόρια, χωρίς την μάσκα, γιατί είναι χώροι για φαγητό, και θα δούνε το ποδόσφαιρο χωρίς να μπορείς να κάνεις ούτε ιχνηλατήσει!!!

Αντί να πείτε το αντίθετο,  δηλαδή, μειώσει τις τιμής των εισιτηρίων σε €5 για να πάει ο κόσμος στο ανοικτό γήπεδο, αντί να πάει στους κλειστούς χώρους, έρχεστε και κάνετε ένα αντίθετο διάταγμα!!!

Στο γήπεδο όσοι πάνε, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και μη, θα μπορείτε να κάνετε και ιχνηλατήσει γιατί οι θέσεις είναι καθορισμένες στο που κάθετε ο καθένας μας.

Δηλαδή, ένας Λευκωσιάτης, φίλαθλος της Αεκ Λάρνακας, μπορει να πάει στο Αεκ Αρένα και να αγοράσει εισιτήριο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του, την στιγμή που στη Λευκωσία τα γήπεδα είναι κλειστά!!!

Για το όνομα του Θεού, βαλτέ την λογική σας κάτω και σταματήστε να κάνετε προχειρότητες.

Αλλάξετε τα διατάγματα σας άμεσα. Ο κόσμος πρέπει να είναι σε ανοικτούς χώρους και όχι σε κλειστούς!!!

Οι ποδοσφαιρόφιλοι, θα δούνε τα παιχνίδια που θέλουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Το ερώτημα είναι που θέλετε εσείς να τα δούνε. Σε ανοικτό χώρο με την μάσκα ή σε κλειστό χωρίς μάσκα?

Αποφασίστε εσείς οι ειδήμονες!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Hitman

Υ.Γ. Η διοίκηση μας, έπρεπε τουλάχιστο να επιμείνει στο να πάνε γήπεδο, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, δηλαδή 2,5000 κόσμος.

Like
Share
Tweet