Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

κ. Τέτι…περιμένουμε…

Έχει περάσει και η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και ακόμα περιμένουμε τα SMS για τις ανανεώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών μας και όπως επίσης των νέων αποκτημάτων της ομάδας μας.

Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομαδα μας και ο χρόνος όπου και νάνε θα ξεκινήσει να μας πιέζει. Ευτυχώς, που έχουμε προκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και έχουμε επιπλέων δυο εβδομάδες, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Σε όλες τις γραμμές, χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που να είναι πρωτοκλασάτοι. Έχουν όλες οι γραμμές μας, κενά, που πρέπει να καλυφτούν από ποδοσφαιριστές ηγέτες, που θα μπορούν να πιάσουν την ομαδα μας, στα δύσκολα και να την οδηγήσουν στις επιτυχίες.

κ. Τετι, κρεμόμαστε από τις δίκες σου επιλογές και όλοι μας ευχόμαστε να μην είναι σαν τις επιλογές που έκανες τον Γενάρη, γιατί ζήτω που καήκαμε. Θέλουμε μετάγραφες ουσίας, γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου. Χρειαζόμαστε επίσης, ποδοσφαιριστές εμπείρους για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν.

Η Κ19 μας, οι πρωταθλητές μας, είναι γεμάτη με ταλέντα, που μπορούν άμεσα να πλαισιώσουν τον κατάλογο Β και να βοηθήσουν την πρώτη ομαδα. Επίσης να μην ξεχνάμε, ότι όλοι αυτοί οι μικροί, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και θα δώσουν τα άπαντα των δυνάμεων τους. Είναι κρίμα και άδικο, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές κοινοτικοί/ξένοι στον κατάλογο Β, που να μην είναι καλύτεροι από τους δικούς μας νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έφτασε επιτέλους ο καιρός, να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο των ακαδημιών μας.

Επικεντρωθούν μόνο για τον κατάλογο Α, και φέρε παιχταράδες, που θα κάνουν την διαφορά, μέσα στην ομαδα μας.

Κύριε Τετι, περιμένουμε με αγωνία τα SMS… και Θεός βοηθός!!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet