Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Και ποιος δεν τον ζηλεύει (Στιγμιότυπα)

mario_sertzioΈνας μεγάλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο Μάριο Σερτζιο, φεύγει από την ομάδα μας λόγο ηλικίας, 36 ετών. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα κάπου αλλού. Ο Μάριο ήρθε στην ομάδα μας το 2013 και από τότε, έγινε ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα μας ήταν εμφανέστατο, γι’αυτό σε κάποια φάση έγινε και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας.

Από το 2013 που εντάχθηκε στην ομάδα μας, έχει κατάκτησει πρωτάθλημα 4 φορές,  κύπελο 2 φορές (με double) και 1 φορά το σούπερ καπ. Έχει παίξει για τέσσερις συνεχόμενες φορές σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, τρεις στο Europa League και 1 στο Champions League. Οι επιτυχίες που έζησε με το ΑΠΟΕΛ, τις ζηλεύουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από την Κύπρο. Τι άλλο καλύτερο θα ζητούσε από την ποδοσφαιρική του καριέρα. Είναι ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας με τα όλα του.

Σε ευχαριστούμε για όλα Μάριε Σερτζιο και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ζωή σου. Απόδειξη της μεγάλης μας εκτιμήσης, όσοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ παραβρεθήκαν στο γήπεδο εψές, φώναξαν ρυθμικά το όνομα του όταν μπήκε στο γήπεδο για να αγωνιστεί, έστω και λίγα λεπτά.

Για το ψεσινό μας παιχνίδι, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν είχε τίποτα εκτός από τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Ελπίζουμε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους οι ποδοσφαιριστές μας και να ξεκινήσουμε πιο ορεξάτοι το 2017, εάν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Like
Share
Tweet