Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Και σηκωσέ το πιο ψηλά …

Αύριο το Γ.Σ.Π., πρέπει να σείεται από τα τραγούδια και τα συνθήματα των πορτοκαλί. Αύριο το γήπεδο πρέπει να είναι μια ποδοσφαιρική ‘κόλαση’ για τους αντιπάλους μας και ένας ποδοσφαιρικός ‘παράδεισος’ για όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Αύριο όλοι τους πρέπει να καταλάβουν την υπερδύναμη του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Αύριο πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που έχουν και περηφανεύονται, για εμάς είναι μια γωνιά του γηπέδου μας. Να καταλάβουν ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μας, όταν θέλουμε κάτι τόσο πολύ και το 5ο συνεχόμενο το θέλουμε σαν τρελοί. Δεν θα χορτάσουμε ποτέ όσες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και εάν πάρουμε.

Το Γ.Σ.Π. αύριο πρέπει να είναι κατάμεστο από τρελούς ΑΠΟΕΛιστες για να νικήσουμε από μόνοι μας τον αντίπαλο. Όταν εμείς βάλουμε μπρος, οι ποδοσφαιριστές μας θα ‘πετάνε’ και τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Είναι από τις λίγες φορές που κόσμος θα ‘παίξει μπάλα’. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι από μόνος του.

Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν όλο τους το είναι, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να τελειώνουμε με αυτό και ετσι να συγκεντρωθούμε στο Double. Οι ποδοσφαιριστές μας, μέτα από την ποδοσφαιρική κοιλιά που έχουν κάνει, πιστεύω ότι έχουν βρει ξανά τους ρυθμούς τους. Έτσι, όταν πιάσουν τις στροφές που μπορούν, τότε κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Τους εντόνους ρυθμούς και στροφές της ομάδας μας, θα τους ανεβάσουμε εμείς από την κερκίδα, με τα τραγούδια μας και τα συνθήματα μας, που θα σπάνε τα ‘τύμπανα’ των αντίπαλων μας. Όλοι μαζί για 95+ λεπτά, πρέπει να τραγουδάμε και να φωνάζουμε συνθήματα υπερ της ομάδας μας. Δεν πρέπει να σταματήσουμε ούτε λεπτό, μέχρι το τελικό σφύριγμα, που θα μας βρει πρωταθλητές για ακόμη μια φορά, την 26η στην ένδοξη 90χρονη ιστορία μας.

Την Κυριακή 07/05/2017, ώρα 19:00 όλοι οι δρόμοι γίνονται πορτοκαλί, και οδηγούν προς το Γ.Σ.Π. για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι παιχνίδι τίτλου και πρέπει όλοι μαζί να το κερδίσουμε. Να μην λείπει κανένας μας.

Έφτασε η ώρα του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Έφτασε η ώρα να το Σηκώσουμε….

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet