Και στο Παρίσι θα στο τραγουδώ

article photoΠεράσαμε εύκολα απο το Δασάκι, άν και για ακόμη μία φορά η διαιτησία ήταν προκλητική σε τέτοιο βαθμό που ώθησε και όλους τους παρευρισκόμενους οπαδούς μας να φωνάζουν. Τέλος καλό όλα καλά όπως λέει και η γνωστή ρήση. Βάλαμε 4 γκολάκια με τους Μαντούκα, Τζιμπούρ και οοο Σιέρινταν να βρίσκουν και πάλι δίχτυα με τον Μάντου μας να βρίσκεται πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.

Το Σάββατο πέρασε και κοντεύει το μεγάλο ραντεβού στην πόλη του φωτός με την ομάδα του Σαουδάραβα πολυεκατομυριούχου. Στις 05 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 21:45 θα βλέπουμε και πάλι το σεντόνι να κουνιέται στην σέντρα του γηπέδου και τον γνωστό ύμνο του Champions League να αντιχεί στα μεγάφωνα του παρισιάνικου γηπέδου.

Οι παίκτες και το προπονητικό τίμ απέδειξαν σε όλους ότι αξίζουν να βρίσκονται στις καλύτερες 32 ομάδες της Ευρώπης. Όπως είχα πεί την μέρα που μάθαμε τις 3 ομάδες του ομίλου μας, βρισκόμαστε στον πιό εμπορικό όμιλο αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και αδύνατο να έχουμε κέρδος.

Κοντέψαμε να πάρουμε τον βαθμό στο Κάμπ Νού, φλερτάραμε με την νίκη στα εντός παιχνίδια με Άγιαξ και Παρί, ε πού θα πάει κάτι θα πάρουμε στην γαλλική πρωτεύουσα. Έχουμε τα προσόντα και την ομάδα για να κάνουμε τους γάλλους να δεινοπαθήσουν και πάλι όπως έγινε το βράδυ τις 21 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ, αλλα αυτή τη φορά θα πρέπει να καταφέρουμε να βάλουμε την μπάλα στο πλεκτό του αντίπαλου τερματοφύλακα. ΕΑΝ καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι, ποιός ξέρει, είτε θα τραβήξουμε τα μαρτύρια του Ιησού ή θα καταφέρουμε να πανυγηρίσουμε κάτι θετικό.

Αυτό θα το μάθουμε την Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014, στις 23:45. Ελπίζω πως με θετικό μας αποτέλεσμα, να υπάρχει και άλλο θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία με ήττα του Αίαντα απο την Μπάρτσα.

Pour des moments qui vivent dans votre côté , vous APOELLI en vaut la peine

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet