Και τώρα…ο κόσμος

Έφτασε η ώρα για τον ντέρμπι, έφτασε η ώρα της ομάδας μας, έφτασε η ώρα του μεγάλου κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Αύριο Δευτέρα. 29/11/2021 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. ο τεράστιος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θα δηλώσει παρών για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ vs Ομόνοια.

Παρόλο που είναι Δευτέρα, παρόλο που είναι χειμώνας, παρόλο που ο αγώνας είναι η ώρα 20:00, ο ΑΠΟΕΛιστας θα είναι παρών, να στηρίξει την ομαδα μας για να πάρει μια μεγάλη σημασίας νίκη, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όσοι ΑΠΟΕΛιστες ακόμη το σκέφτονται, εάν θα πάνε γήπεδο, να σταματήσουν να το σκέφτονται και να αγοράσουν άμεσα εισιτήριο για το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για κανένα ΑΠΟΕΛιστα. Εμείς από μόνοι μας, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν μεγάλη ανάγκη γι’ αυτή την στήριξη από τους οπαδούς / φιλάθλους της ομάδας μας. Θέλουν να ακούνε τα συνθήματα μας, τα τραγούδια μας και να αντλούν δύναμη από εμάς. Μας θέλουν στο δίπλα του και εμείς έχουμε υποχρεώσει να το πράξουμε.

Όσος για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, το αφήνουμε στην τεχνική μας ηγεσία και είμαστε σίγουροι, ότι θα πορώσουν με τον τρόπο τους, τους ποδοσφαιριστές μας, για να γυαλίζει το μάτι τους. Πρέπει να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ από τα παλιά, με πάθος και θέληση για την νίκη. Μόνο έτσι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας δώσουν άλλη δυναμική.

Την δική μας όμως υποχρέωση, θα πρέπει να την κάνουμε. Όλοι μας, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να φωνάζουμε για 100+ λεπτά για το ΑΠΟΕΛ μας.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ άφησε την ζεστασιά του σπιτιού και έλα στην ΠΥΡΑ του γηπέδου!!!

ΑΠΟΕΛΑΡΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

 

Hitman

Like
Share
Tweet