Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Και τώρα, σταθερότητα

Τελικά τι να πούμε. Η ομάδα μας, γουστάρει λεμεσιανους, μες την Λεμεσό και δεν είμαι καλά. Κάναμε το Τσιρειο έδρα μας και του gay1 πελάτες μας. Τώρα που λέμε gay1, να πούμε ότι είναι ηφαίστειο που βράζει και έχουν το Σοφρωνακη πάνω στην μπούκα του σεπτέτου.

Anyway, εμάς αυτά δεν μας αγγίζουν και δεν μας αφορούν. Εμείς πρέπει να δούμε την ομάδα μας και μόνο την ομάδα μας. Έχουν μείνει 7 παιχνίδια μέχρι την λήξει του πρωταθλήματος και πρέπει να βρούμε την σταθερότητα που μας και την ισορροπία μας και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια.

Εδώ και καιρό βαδίζουμε πάνω σε τεντωμένο σχοινί και εκεί που πάμε να πέσουμε κάτω, βρέθουνται μπροστά μας τα λεμεσιανουθκια, με το καττουι τους και τραβούν μας ξανά πάνω.

Τώρα όμως, πρέπει να σταθούμε στα δικά μας πόδια και πλέων επιβάλετε η σταθερότητα και η ανοδική πορεία της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας. Δεν γίνετε να επιλέγουμε παιχνίδια και ούτε να παίζουμε με την τύχη μας. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας.

Πρέπει επιτέλους να τους δείξουμε σε όλους, ότι εμείς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μην κάμνουν όνειρα θερινής νυκτός. Πρέπει επιτέλους να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε το αφεντικό και δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας.

Από το επόμενος μας παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και αγωνιστική άνοδο μέχρι την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορούμε να το κάνουμε και θα το καταφέρουμε. Κάθε νίκη που κάνουμε από τώρα και στο εξής, θα μας φέρνει πιο κοντά στο 28ο πρωτάθλημα και στο #DES7INY μας.

Όλοι κοντά στην ομάδα μας, όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να επιτύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet