Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καινούργια αρχή και τα στόματα όλων κλείνουν

kaspagia_apoelΑπό χθες Παρασκευή 28/08/2015 ξεκίνησε μια νέα αρχή στον Αρχάγγελο και στην ομάδα μας. Με την πρόσληψη του νέο μας προπονητή κΤιμούρ Κεσπάγια, ένας καινούργιος αέρας θα “φυσάει” στον Αρχάγγελο. Ο Τιμούρ δεν είναι κανένας τυχαίος προπονητής και ούτε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα μας και γι΄αυτό καλά κάνουμε να κλείσουμε τα στόματα μας και να αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει όπως εκείνος ξέρει καλύτερα από όλους μας. Εμείς, το μόνο που …

Πρέπει να κάνουμε είναι να σταθούμε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πως μπορούμε να τον βοηθήσουμε εμείς, οι απλοί οι φίλαθλοι; Πολύ άπλα να μην μουρμουρούμε και να κάνουμε συνέχεια κριτική σε ότι κάνει και ακόμη και στα λάθη του. Όλοι κάνουμε λάθη και αυτό πρέπει να το δεχτούμε. Μόνο με την συμπαράσταση μας σ’ αυτον και στους ποδοσφαιριστές μας η ομάδα μας θα βρει ξανά τα πόδια της. Πρέπει να βάλουμε στόχο όλοι μας ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Τιμούρ Κεσπάγια, πρέπει να μείνει πολλά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ για να μην έχουμε τα ίδια τράβαλα κάθε περίπου 6 μήνες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι ο Αρχάγγελος να έχει σταθερότητα και ποιότητα μέσω κάποιου επαγγελματία προπονητή που έχει όραμα και ο Τιμούρ είναι ένας από αυτούς.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι ο Τιμούρ Κεσπάγια είναι ένας ιδιόρυθμος χαρακτήρας και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του. Θα μας τα λέει έτσι ωμά τα λάθη μας, και εμείς πρέπει να έχουμε την δύναμη να ανεχόμαστε την κριτική αλλά και τα λάθη μας. Δεν θα είναι εύκολο γι΄αυτόν να φέρει ξανά την πειθαρχεία στο Αρχάγγελο που τόσο πολύ λείπει τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας μπορεί να μην δεχτούν αυτή την αυστηρότητα και πειθαρχεία και μπορεί να βρεθούν έκτος Αρχαγγέλου. Εμείς πρέπει να στηρίζουμε τον προπονητή μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάξουμε ξανά προπονητή σύντομα. Θα είναι το τέλος μας.

Ο ίδιος ο προπονητή μας,  ζήτησε να είναι ο άρχοντας στο Αρχάγγελο και η διοίκηση μας το αποδέχτηκε, έτσι οι πολλοί και ανέφελοι που έμπαιναν και έβγαιναν από τον Αρχάγγελο θα δουν την πόρτα κλειστή και σε όποιο αρέσει. Όσοι από αυτούς έχουν παραπάνω να πανε σπίτι τους. Ο Αρχάγγελος ξαναοργανώνεται μετά από 5 χρόνια περίπου για να ξαναβρούμε την ποδοσφαιρική μας ηρεμία και ταυτότητα.

Εμείς όλοι και εννοούμε όλοι μας, να κλείσουμε τα στόματα μας και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε και αρχίσουμε επιτέλους να υποστηρίζουμε πραγματικά την ομάδα μας όπως τον καιρό που πήγαμε στους 8. Μόνο έτσι θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Την μουρμούρα μας να την ξεχάσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ θα ξανακτιστεί και θα γίνει ομάδα μοντέλο, μόνο εάν εμείς το θελήσουμε πραγματικά. Μόνο στήριξη και ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ να έχουμε στο νου μας.

ΑΠΟΕΛ = ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet