Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλά τα ‘πιτσιρίκια’, αλλά …

Περιμένουμε από την διοίκηση μας να ανακοινώσει τις απαιτούμενες μεταγραφές που μπορούν να μας βάλουν και φέτος σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά πρέπει να το παλέψουμε.

Το έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενο άρθρο, ότι για να έρθουν νέοι ποδοσφαιριστές πρέπει πρώτα να αποφασίσουν ποιοί θα φύγουν από υφιστάμενο μας ρόστερ. Αυτό δεν το έχουν κάνει οπόταν δεν μπορούν να ξέρουν σε τι θέσεις θα πρέπει να φέρουν ποδοσφαιριστές.

Έχουν έρθει 3 μεταγραφικά SMS από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, και τα 2 είναι για κάποιους εικοσάχρονους που θέλουν να αναδειχτούν μέσω της ομάδας μας, για να πάρουν μεταγραφές σε καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Αυτοί όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έχουν την απαιτούμενη πείρα, για να μας βοηθήσουν να μπούμε σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο. Αυτά τα ‘πιτσιρίκια’, θέλουν δίπλα τους, ‘ψημένους’ ποδοσφαιριστές ηγέτες, που να μπορούν να τους παρασύρουν μαζί τους στις επιτυχίες.

Αυτή την στιγμή η ομάδα μας, δεν έχει αρκετούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Πρέπει άμεσα να τους βρούμε, για να μπορέσει η ομάδα μας να κτιστεί σωστά.

Επίσης, ‘πιτσιρίκια’ έχουμε και δικά μας στην Κύπρο και στις ακαδημίες μας. Κάθε χρόνο ανακοινώνετε στις ετήσιες γενικές συνελεύσεις της εταιρεία ΑΠΟΕΛ, ότι κάποια εκατομμύρια, από τον προϋπολογισμό μας, πηγαίνουν στην αναβάθμιση των ακαδημιών μας και ότι εργοδοτούμε αρκετό κόσμος τα τελευταία 7 χρονιά. Έφτασε επιτέλους η στιγμή να μας δείξετε εμπράκτως, ότι αυτά τα λεφτά που ξοδεύουμε στις ακαδημίες μας δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά και ότι οι θυσίες αυτών των παιδιών δεν πάνε χαμένες.

Hitman  

Like
Share
Tweet