Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλά Χριστούγεννα εσείς … Καλό Πάσχα εμείς!!!

apoelxmas1Υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγο των εορτών των Χριστουγέννων και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δικαιούντε λίγες μέρες ξεκουράσης μακριά από την καθημερινότητα. Είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να πάρουν λίγες ανάσες και να γεμίσουν όσο μπορούν τις ‘μπαταρίες’ τους. Φέτος η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια εβδομάδα λιγότερη από τις προηγούμενες χρόνιες, αφού στις 03/01/2016 έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Δόξα. Για εμάς για ακόμη μια χρονιά, οι γιορτές των Χριστουγέννων δεν μας βρίσκουν και στα πάνω μας, λόγο της θέσης που βρίσκεται η ομάδα μας και το τι βλέπουμε να γίνεται στο αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε όμως …

Μετά από τόσα χρόνια που παίζουμε ανελλιπώς στους ευρωπαϊκούς ομίλους να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την ομάδα μας να κάνει ‘κοιλιά’ μέσα στον Δεκέμβρη. Το δυσάρεστο όμως φέτος είναι ότι στα ντέρμπι που παίξαμε δεν είμασταν κατώτεροι των αντιπάλων μας και όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά ούτε και να κρατήσουμε την ισοπαλία. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρώτο.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων σίγουρα θα βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό άλλα να μην περιμένουμε όλοι ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα πετά. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ξεκινήσουν φουλ οι μηχανές μας. Με τις προσθήκες που θα γίνουν και με τους τραυματίες που θα επιστρέψουν θα έρθουν οι νίκες και η ψυχολογία της ομάδας μας θα ανεβεί και τότε θα καταλάβουν όλοι την δυναμική που έχει η ομάδα μας. Όση βοήθεια και ένα έχουν από τους ’Νίντζα’ δεν θα μπορούν να μας ακολουθήσουν και ούτε να σταθούν δίπλα μας.

Ευχήθηκαν όλοι στους φιλάθλους τους Καλά Χριστούγεννα γιατί έκαναν ένα καλό πρώτο γύρο με τα δωράκια που πήραν ενώ εμείς είμαστε κουμπωμένοι λόγο των αποτελεσμάτων που έφερε η ομάδα μας και την εικόνα που βγάζει. Σαν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που είμαστε θέλουμε την ομάδα μας να είναι πάντα πρώτη και με βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Δυστυχώς αυτά που θέλουμε δεν μπορούν να είναι εφικτά γιατί υπάρχουν και απρόοπτα. Πρέπει να είμαστε και λίγο πιο προσγειωμένοι με την πραγματικότητα και να δεχόμαστε και τα κάτω της ομάδας μας. Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι άλλα δεν παύουμε που να  είμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα της ομαδάρας μας.

Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας και τον προπονητή μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει. Μας βρίσκουν όλοι οι υπόλοιποι διασπασμένους και μας κτυπάνε ανελέητα από παντού. Πρέπει όλοι μας να ενωθούμε, να στηρίξουμε πραγματικά το ΑΠΟΕΛ μας γιατί η ζήλια των άλλων ομάδων έχει φουντώσει τόσο πολύ που κάνουν το παν να μην ξαναδούν την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Αυτή τους η ζήλια, έχει γίνει μίσος εναντίον μας, που τους κάνει όλους τους άλλους να ενωθούν για να πολεμήσουν τον υποτιθέμενο εχθρό τους. Εμείς αυτό το χατίρι δεν θα τους το κάνουμε. Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα γίνουμε ασπίδα για την ομάδα μας! Στο τέλος… αυτό που φοβούνται θα το πάθουν.

Εμείς θα σας πούμε ότι πρέπει να έχουν Καλά Χριστούγεννα, γιατί όλοι ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο Καλό Πάσχα.

XmasPartyPosterBanner

 Σας ευχόμαστε όλους Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά και πάντα ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΕΣ χαρές να έχουμε.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!

Hitman

Like
Share
Tweet