Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλή επιτυχία Σάββα

Σίγουρα έχουμε βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι, να αλλάζουμε προπονητές στην ομαδα μας, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό της ομάδας μας να τους στηρίζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας.

Οι τελευταίοι που έχουν ευθύνη για το τι συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ μας, ειδικά τα τελευταία χρονιά, είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας. Το είπαμε πάμπολες φορές, ότι το κλίμα στον Αρχάγγελο, δεν είναι και το καλύτερο για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει. Δεν μιλάμε για τις εγκαταστάσεις, γιατί είναι τέλειες, αλλά για την νοοτροπία που επικρατεί εκεί μέσα, που γι’ αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η διοίκηση μας.

Είμαστε σε μια πάρα πολύ κρίσιμη καμπή, για την βιωσιμότητα της ομάδας μας, σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο και όλοι μας, πρέπει να το χειριστούμε με απόλυτη ψυχραιμία και στήριξη προς την ομαδα μας.

Εμείς έχουμε την υποχρεώσει να στηρίξουμε το δικό μας παιδί, κ. Σάββα Πουρσαϊτίδη, που σ ’αυτή την δύσκολη περίοδο, προσφέρθηκε, να γίνει ο προπονητής μας και να βοηθήσει την ομαδα μας, να αποφύγει τα χειροτέρα. Εάν δεν ήταν ένας από εμάς, πολύ πιθανόν να αρνείτο την πρόταση συνεργασίας που του έχουμε προσφέρει.

Θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα στον νέο μας προπονητή, κ. Σάββα Πουρσαϊτίδη, κάθε επιτυχία και ελπίζουμε να βρει το συντομότερο, τον τρόπο να αναστήσει τους ποδοσφαιριστές και την ομαδα μας για να ξεκινήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και βαθμούς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΒΒΑ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗ  

Hitman

Like
Share
Tweet