Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πασιένσια…για τον ΑΠΟΕΛ

nic_8944Σήμερα το απόγευμα έγινε η δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Ντομίνγκος Πασιένσια. Ανάφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για  να ηγηθώ του ΑΠΟΕΛ. Ξέρω πολύ καλά ότι θέλουν όλοι να πετυχαίνουμε νίκες που να μας φέρουν τους στόχους μας. Ξέρω πως είναι μεγάλη ευθύνη, γνωρίζω το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ομάδα που πάει για το πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε στην Πορτογαλία. Είμαι περήφανος που έχω την εμπιστοσύνη του προέδρου και του Μαντούκα. Είχα την ευκαιρία να δω τον τελικό και έχω καταλάβει τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την ομάδα από τον κόσμο. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι νίκη. Μας περιμένει πολλή δουλειά, είναι δουλειά που θα μας φέρει τους στόχους στο μέλλον. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό να ζητήσουμε από ομάδα κόσμο και παίχτες είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Από τα 16 ως τα 46 είμαι στο ποδόσφαιρο έχω πολύ εμπειρία. Ήμουν όλη μου την ζωή στην Πόρτο και δύο χρόνια στην Τενερίφη».

Ποια είναι η φιλοδοξία του στο ΑΠΟΕΛ: «Να πάει η ομάδα καλύτερα από ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Να παίζουμε έντονο και όμορφο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Σεβόμαστε τη δουλειά των άλλων προπονητών όμως στόχος είναι να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Είναι ακόμη νωρίς να σας πω πως δουλεύω, σιγά σιγά θα με γνωρίσετε, προέχει το παιχνίδι της Κυριακής. Το ΑΠΟΕΛ καλοσυνήθισε τους οπαδούς του στην Ευρώπη».

Για το αν ο Μουρίνιο αποτελεί πρότυπο: «Nαι ο Μουρίνιο είναι σημείο αναφοράς για κάθε πορτογάλο προπονητή. Τον γνωρίζω γιατί ήταν προπονητής μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώριζε ότι θα έρθω στο ΑΠΟΕΛ».

Για το τι έχει δει αγωνιστικά στο ΑΠΟΕΛ: «Έχω έρθει την Δευτέρα, υπάρχουν θετικά και αρνητικά όμως θα τα πούμε όταν είμαστε πρωταθλητές, γιατί θέλω οι παίκτες να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής. Έχω δει πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα».

Για το αν τον ανησυχούν τα επεισόδια που είδε στον τελικό: «Όχι όχι και στην Πορτογαλία συμβαίνουν αυτά. Είναι φυσιολογικό με τους φιλάθλους όταν ένα όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη».

Για το πόσο μεγάλο κίνητρο είναι οι επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ: «Για μένα είναι κίνητρο να δουλέψω στο ΑΠΟΕΛ. Οποιοσδήποτε δουλεύει εδώ θέλει να γράψει ιστορία. Έχω έρθει για να κατακτήσουμε αυτό που θέλουν όλοι. Θα είμαι περήφανος να μείνω στην ιστορία»

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ! 

Like
Share
Tweet