Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καμία υποτίμηση

apoelfansnowΜπαίνουμε σε Ευρωπαίκους ρυθμούς πλέον αφού την αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον πρώτο μας αντίπαλο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Κανένας δεν πρέπει υποτιμήσει τον αντίπαλο μας!!! Πρέπει οπαδοί και παίκτες να κάνουν την δουλειά τους σωστά, στην κερκίδα αλλά και στο γήπεδο αντίστοιχα. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να μπούν μέσα στο γήπεδο και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Να παίξουν παθιασμένα και να αποδείξουν οτι στην ομάδα κυριαρχει η ομοιογένεια και η ομαδικότητα, παρόλο που ήρθαν στην ομάδα αρκετοί νέοι παίκτες. Οι παίκτες μας πρέπει δείξουν και ομαδικότητα αλλά και Ευρωπαίκό χαρακτήρα…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια κύριοι. Παίξτε το ποδόσφαιρο που ξέρετε και ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν θα χάσει! Προσγειωμένα και παθιασμένα πάμε όλοι για την νίκη!

Ο Πορτοκαλί κόσμος θα είναι για ακόμα μια φορά στο πλευρό της ομάδας και θα την στηρίξει όπως μόνο εκείνος ξέρει! ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Μερικοί παίκτες και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο. Δεν υποτιμούμε αλλά τιμωρούμε. Έτσι είναι και έτσι συμπεριφέρεται ο ΑΠΟΕΛ. Ξέρουμε οτι υπερβάλουν στα λεγόμενα τους αλλά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς θα μιλήσουμε στο γήπεδο, εκεί που πρέπει και ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet